Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Dark Horse: hallgasd meg a Riley-féle L.A. Guns új lemezének címadóját!

Rewind címmel új dalt hozott ki az L.A. Guns Steve Riley vezette változata. A zenekar második nagylemeze The Dark Horse címmel jön ki 2024 elején.

0221riley

A 2000-es évek eleje után 2018 végétől 2021 tavaszáig másodszorra is két változatban működött az L.A. Guns. Mint ismeretes, a bandában Steve Riley dobos tulajdonképpen egyedül maradt, miután Phil Lewis énekes lelécelt mellőle, hogy ismét Tracii Guns gitárossal zenéljen: utóbbi banda egy ideig használta ugyan toldatként kettejük nevét, de aztán elhagyták ezt, a nevet azonban Riley is használhatta, és élt is a lehetőséggel. A dobos összerakott egy zenekart, és 2020 végén kihozták első albumukat Renegades címmel. A bíróság döntése értelmében azonban 2021 tavaszától fogva kizárólag Guns és Lewis bandája fut L.A. Gunsként, Riley zenekara pedig Riley’s L.A. Guns néven zenél tovább, új logóval. A régi dalokat természetesen mindkét formáció játszhatja, a stream-felületeken pedig továbbra is együtt jelennek majd meg.

Lewisék új albuma Black Diamonds címmel jött ki tavasszal, jövőre a Golden Robot kiadó gondozásában pedig Riley formációja is kihozza a második anyagot The Dark Horse címmel. Erről már két dal is meghallgatható volt, most pedig a címadó szerzeményt tették közzé róla. A banda tagjai között Riley mellett továbbra is ott találjuk az L.A. Guns klasszikus érájának basszerét, Kelly Nickelst, a gitáros Scott Griffin, az énekes pedig Kurt Frohlich.

 

Hozzászólások 

 
#1 Eugen 2023-10-03 06:51
Nagyon várom az Izzy's Guns 'N Roses lemezét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.