Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Black Dahlia Murder: júniusban jön az Everblack

Everblack címmel jelenik meg júniusban a Metal Blade-nél a detroiti The Black Dahlia Murder új nagylemeze. A zenekar már nagyban stúdiózik, jelenleg a dobokat rögzítik otthon Eyal Levi producer segítségével, akit többek között a Daath, a Whitechapel vagy a Six Feet Under munkáiról lehet ismerni.

Az Everblack lesz a banda első lemeze a nemrég távozott Shannon Lucas helyére érkezett Alan Cassidyvel, aki azelőtt az Abigail Williamsben dobolt. A lemez zenei irányvonaláról egyelőre nem árult el túl sokat a csapat, de aligha változtatnak a jól bevált recepten, és a 2011-es Ritual vonalán haladnak majd tovább az új anyagon is.

Shannon Lucas ősszel azért hagyta ott a melodikus death metal bandát, mert egy új projektet indított a Killswitch Engage gitáros Adam Dutkiewicz és a Cannibal Corpse frontember George „Corpsegrinder" Fisher társaságában. Hamarosan ebben az egyelőre név nélküli formációban is megkezdődik a munka az első lemezen, és a végeredmény majd a Metal Blade-nél jön ki valamikor.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Brock Samson 2013-01-08 20:02
Mindig is kedveltem oket, majd az utolso albumuk olyan minosegi ugrast mutatott, hogy nalam bekerultek a kedvencek koze. A Ritual egy hihetetlen jol megkomponalt, felnott es eszes death metal korong, ha ezen az uton haladnak tovabb akkor semmi gond nem lehet.
Idézet
 
 
+1 #1 Roenick 2013-01-08 17:32
Végre!!!!! Remélem hasonló lesz mint a Ritual!
Változatos jó lemez volt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.