Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Banishment: érkezik George Lynch legbizarrabb projektjének első albuma

Március 10-én jelenik meg a The Banishment első lemeze, a Machine And Bone. A név George Lynch egyik sajátos projektjét takarja.

0121lynch

Sajátos módon csak dream punkként definiálja új zenekara, a The Banishment stílusát George Lynch. A Dokken és a Lynch Mob gitármestere az utóbbi években vitt számos kísérletezős projektje sorába állítja a triót, vagyis senki se számítson tőle dallamos hard rockra: saját bevallása szerint a zene sötét, kaotikus, és a tudatalattira hat. George társai a csapatban a programozó/multihangszeres thebanishment_cJoe Haze és a különböző Los Angeles-i underground formációkban, így többek között a The Narcosis Designban vagy a Symbolismban zenélt Devix Szell. A zenekar első albuma, a Machine And Bone a Frontiersnél jön ki márciusban.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Reaction
02. Max Pain (ft. Richard Patrick)
03. Right (ft. Tommy Victor)
04. Lost Horizon
05. The Dread (ft. Jason Charles Miller)
06. Reunion
07. Terra Nullius
08. Got What You Wanted
09. Terror (ft. Tommy Victor)
10. Machine And Bone

A Got What You Wanted című dal máris meghallgatható. Az albumon vendégként felbukkan Richard Patrick (Filter) és Tommy Victor (Prong) is.

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2023-01-23 20:17
Tök érdekes, meg újszerű, nem gondoltam, hogy Lynch ilyesmiben utazik. Ez lehetne Manson is amúgy, némi Front Line Assembly meg Skinny Puppy áthallásokkal.

Meglep, hogy a Frontiers ilyesmit is kiad, teljesen más közönségnek szól, mint az eddigi munkásságuk. Annyira meg nem újszerű a nagyközönségnek , hogy sikeres legyen, és ez húzza a szekeret. Gondolom, Lynch neve volt a döntő tényező.
Idézet
 
 
#1 queensryche999 2023-01-23 19:18
Teljesen korrekt. A magam részéről imádom, hogy George ősz halántékkal sem a babérjain ül, hanem azt teszi, amit egy művész; alkot, kísérletez, projektezik. Mivel már a Dokken klasszikus lemezeivel beírta magát a történelembe, játszhatná a dalokat a végtelenségig ilyen-olyan formációkkal, mesélhetné a sztorikat ezredszerre is, de ő szerencsére más utat választott, lásd elmúlt 20-25 év lemezei.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.