Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Texasban Rex is felsorakozott Anselmo és Zakk Wylde mellé

0524zakkphilPéntek este Phil Anselmo, Rex Brown és Zakk Wylde közösen játszotta el az I'm Brokent egy texasi koncerten, és innentől fogva egyszerűen tényleg nem lehet pusztán pletykának meg vágyálomnak minősíteni azokat a megnyilvánulásokat, amelyek Pantera újjáalakulást rebesgetnek Zakk-kel a gitáron. Vinnie Paul persze továbbra is ellenáll, de Anselmo és Zakk utóbbi hetekben bemutatott performansz-sorozata aligha célzat nélküli.

Noha Vinnie Paul továbbra is határozott nemet mond a Pantera újjáalakítására Zakk Wylde-dal Dimebag Darrell helyén, a másik két élő tag részéről egyértelműen beindulni látszik az indirekt presszionálás: miután Phil Anselmo több ízben is elnyomta az I'm Brokent a Black Label Societyvel az elmúlt hetekben, majd Dime meggyilkolásának színhelyén, Columbusban a Kill Devil Hill-lel a Mouth Far Wart is előszedte, ezúttal a két dolog kombinációjára került sor a texasi Grand Prairie-ben. Május 23-án, a helyi Verizon Theatre-ben nemcsak Anselmo, hanem Rex Brown is megjelent a Black Label Society színpadán, és így is elnyomták a Far Beyond Driven minden bizonnyal legismertebb dalát. Ez az előadás mindezidáig egyedülállónak számít, és a lehető legkonkrétabban villantja fel, hogyan szólna a Pantera Zakk Wylde-dal a gitáron, amennyiben Vinnie hajlandó lenne elásni a csatabárdot Anselmóval és Rexszel.

„Nem kérdés, hogy Zakk lenne a megfelelő ember Dime helyén", ismételte meg a Fanpassnek adott interjújában a napokban Phil. „A Down most a kibaszott Black Label Societyvel turnézik, és nem szabad alábecsülni azt az erőt, amit a Zakk-kel folytatott megbeszéléseim jelenthetnek. És ismerem Rexet, aki nagyon okos ember. De végső soron akkor is le kellene ülnünk egy asztalhoz Vinnie-vel és Rexszel, és egyetértésre kellene jutnom Vinnie-vel a dolgokat illetően, mielőtt bármi is történne. De egyébként... Egy nagy részem azt mondja: ez a generáció is megérdemli, hogy lásson minket, csináljuk. A másik részem meg azt feleli erre, hogy tudod mit, haver? Ott az örökségünk, alaposan letettük a névjegyünket: ezt, azt meg amazt. Lehet, hogy inkább nem kellene bolygatnunk, legyen inkább a kötelező tananyag meg a történelem része, meg ki tudja még, mié... Persze ha valaha is összejönne, hogy oké, akkor most ismét összeáll a Pantera, a gitáron Zakk-kel, az hatalmas dolog lenne. Meg nagyon kemény is. Úgy kellene készülnöm rá, mint aki háborúba megy, de hoznám a lehetséges legjobb formámat."

Miután a Pantera élő tagjai többször is elismerték, hogy a zenekarhoz nagyon komoly összegekről szóló ajánlatok futnak be egy turnéért, biztosak lehetünk benne: az esetleges Zakk-féle lehetőségről nem most hallottunk utoljára.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 iLane 2014-05-31 12:41
Régen a szinpad előtt volt a legnagyobb tombolás, most meg átvették a helyet a mobilos idióták és hátul zúz a keménymag...
Idézet
 
 
#3 roberto 2014-05-27 09:46
Az biztos hogy egy ilyen felállásu emlékturné mindent ütne! Zakk király, a Pantera is, és igy együtt is - hanem Zakk sose lenne Pantera tag, neki saját zenekara és élete van, nem egy gépezet része hanem egy gépezet agya, azt pedig BLS-nek hivják. Amugy Vinnie Paul sokkal makacsabb minthogy ebbe belemenjen. Nem fogja megtenni. És azt se tudom elképzelni, hogy a Panterában Zakk gitározzon, mint bandatag. De egy meghirdetett egyetlen turné ebben a felállásban, az biztos müködne. Drukkolok nekik, és magunknak is hogy láthassuk!!
Idézet
 
 
+1 #2 aaa 2014-05-24 13:59
nagyon komoly dilisek
Idézet
 
 
+3 #1 kmaker 2014-05-24 13:49
Az a legnagyobb baj, amit halford fogalmazott meg nem olyan rég. Hogy az ember nem él örökké. Addig tökölnek, még leül a dolog, és nem lesz semmiféle újjáalakulás. Persze siettetni se jó, de ez az ötlet már jó pár éve felmerült.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.