Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tévés vígjáték főszereplője lesz Fred Durst

Sitcomban vállal főszerepet Fred Durst, a Limp Bizkit extrovertált frontembere, aki már korábban is nyakig belemászott a filmiparba. A CBS által megrendelt Douchebagben Durst egy élvonalbeli rocksztárt alakít majd.

A nagy elánnal beharangozott visszatérő Limp Bizkit album, a Gold Cobra nem hozta vissza éppen a nu metal korszak egyik vezérhajójának virágkorát, és különösen az Egyesült Államokban múlta alul a várakozásokat, így nem csoda, hogy az örökmozgó Fred Durst máris beizzít egy újabb vasat. A frontember aláírt a CBS tévécsatornával egy új sitcomra, amely jelenleg a Douchebag munkacímen fut, és Fred egy rocklegendát alakít majd benne, aki megpróbálja összeegyeztetni életstílusát a családi kötelezetsségekkel. Durst várhatóan nemcsak főszereplőként, hanem producerként is jegyzi majd a produkciót – de azt egyelőre nem tudni, hány részről is van szó pontosan.

A 41 éves Fred számára egyébként nem új kaland a filmezősdi, hiszen több moziban is szerepelt az utóbbi tíz év során, és két rendezés is fűződik a nevében. A legutóbbiban, a 2008-as The Longshotsban Ice Cube játszotta a főszerepet.

A Limp Bizkit jelenleg egy átfogó amerikai turné előkészítésével foglalatoskodik, Európában a hírek szerint december tájékán bukkannak majd fel. Konkrét dátumok azonban egyelőre még nincsenek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.