Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Testament: Hoglan biztosan nem lesz ott Fehérváron

Eric Peterson gitáros szerint a július végén érkező új Testament lemez, a Dark Roots Of Earth a zenekar legsúlyosabb és legdallamosabb oldalának keveredéséből született. Gene Hoglan dobos sajnos biztosan nem lép fel a csapattal az augusztus elején esedékes székesfehérvári fellépésen.

„Ha bármelyik korábbi lemezünkhöz kell hasonlítani, talán leginkább a The Gathering és a The Ritual hibridjeként jellemezném az albumot”, magyarázta Peterson a Metal Assaultnak a július 30-án megjelenő Dark Roots Of Earthről. „Zeneileg olyan súlyos, mint a The Gathering: tele van brutál riffekkel, de sok dallammal, és benne vannak a gyors durvulások is. Meg persze a súlyosan lassúak is. Ének tekintetében, illetve a hangszerelési megoldásokat tekintve viszont olyan, mint a The Ritual: dallamosabb, mint bármi, amit eddig csináltunk. A The Ritual amolyan könnyen hallgatható Testament lemez volt, és szuperdallamos. Ott volt a Return To Serenity, az Electric Crown és néhány tényleg komoly dalszerzési bravúr, de a dobok… hogy is mondjam, túl szimplára sikeredtek. Most ötvöztük a két megközelítést, a Testament legdallamosabb és legsúlyosabb oldalát, és ebből született meg a Dark Roots Of Earth.”

Habár a friss zenekari fotókon ott szerepel a többiek mellett, Peterson továbbra sem adott egyértelmű választ arra a kérdésre, hivatalos tagnak számít-e Gene Hoglan, aki feldobolta a lemezt (kivéve két bónusztémát, amit a Lamb Of God-os Chris Adler játszott). „Próbáljuk úgy intézni, hogy Gene velünk maradhasson, és szerintem ő is így akarja ezt, de hát akadnak más elfoglaltságai is. Akárcsak Alexnek, akinek ugye ott vannak a jazzes ügyei, és azokat is mindig egyeztetni kell a mi időbeosztásunkkal. Én is elkezdem megint a Dragonlordot, épp most vesszük fel az új lemezt, ami hamarosan ki is fog jönni.”

Annyi már bizonyos, hogy a Magyarországot is érintő augusztusi turnét Hoglan nem tudta vállalni a Dethklok aktuális amerikai elfoglaltságai miatt, az azonban még nem derült ki, ki dobol majd a Testamentben augusztus 2-án, a FEZEN-en.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 zoli 2012-07-09 13:28
Akkor itthon hagyhatom a dark angel bakeliteket....
Idézet
 
 
+3 #1 Medic 2012-07-09 06:54
Ne már! Nem Gene fog dobolni a FEZEN-en?! Pedig annyira akartam látni hogy mit művel le a a dobok mögött:D!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.