Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Testament: csak jövőre, de akkor biztosan

1103eric Idén már biztosan nem érdemes abban reménykedni, hogy kijön a Testament új lemeze, de Eric Peterson gitáros szerint szokásukkal ellentétben 2015-nél tovább nem húzzák a dolgot. Továbbra sem tiszta, pontosan miért vált meg a csapat az eredeti basszertől, Greg Christiantől.

„Szerintem 2015-ben jelenik majd meg a lemez”, mondta Peterson a Rock Hardnak. „Ennek egyedül az az oka, hogy fel kell készülnünk, és mindent el kell rendeznünk hozzá. És 2015 már mindjárt itt van. Szóval mire stúdióba vonulunk – és ez még idén lesz –, megkeverjük, teljesen megcsináljuk a lemezt… Ezért mondom, hogy 2015 a céldátum. Meglátjuk.”

A Chuck Billy szerint ismét a durvább vonal felé kanyarodó új Testamenten persze lesz egy jelentős változás, hiszen a bandában újra Steve DiGiorgio basszusgitározik Greg Christian helyén, aki nyilatkozatai alapján távolról sem önszántából hagyta ott a bandát. Peterson szerint persze más a helyzet. „Greg alapvetően szenvedett magában azzal, amit csinál, nagyon boldogtalannak tűnt a turnén, és emellett is van pár különböző oka a váltásnak. De mivel nagyon boldogtalannak láttuk, azt mondtuk, elengedjük: oké, nem érzed jól magad, hát akkor menj. Mert sok turnén volt boldogtalan. Tényleg csak ennyit tudok mondani…”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.