Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Terrorveszély miatt kiürítették a Rock Am Ringet

Pénteken, teljesen váratlanul leállították és kiürítették a hatóságok a nürburgi Rock Am Ring fesztivált. A hatóságok komolyan vehető terrorfenyegetésről értesültek.

0603rir

Terrorfenyegetettség miatt ki kellett üríteni péntek este a Rock Am Ringet, ahol az első adatok szerint mintegy 90 ezren szórakoztak a nyitónapon, amelynek a Rammstein lett volna a headlinere. A közönség megértően fogadta a döntést, amelyet a szervezők a főszínpadon jelentettek be a Boilers fellépése alatt, és rendezetten, fegyelmezetten hagyták el a területet a rendőrség irányítása mellett. Maguk a szervezők sem tudták pontosan, miben áll a beérkezett fenyegetés természete, a hatóságok is később ígértek részletekbe menő tájékoztatást a történtekről. A folytatás szintén ennek függvénye, és szombaton születik róla döntés.

FRISS: a rendezvény megy tovább, a rendőrök semmit sem találtak.

Akárcsak számos nagy német fesztivál, idén a Rock Am Ring is szigorúbb biztonsági rendszabályokkal dolgozik épp a terrorveszély miatt, a szervezők korlátozták a hátizsákok bevihetőségének lehetőségét, és a bejáratoknál is alaposabb ellenőrzésnek vetik alá a fesztiválozókat.

 

Hozzászólások 

 
+7 #7 Pista bá 2017-06-03 19:02
Idézet - Jánosi Péter:
Rendben van, a szírek nagyon szar helyzetben vannak, elfogadom, hogy őnekik segítő jobbot akar nyújtani Németország,


Biztos én vagyok nehézfejű ehhez a kérdéshez,de nem látom be,hogy a jelenlegi helyzetben hol is van a tényleges segítség? Menekülnek otthonról és ahelyett,hogy tényleges segítséget kapnának eljátsszák itt hűdenemesaszánd ékcsakhát.... történetet.Nem akarok vészmadár lenni,de képtelen vagyok belátni,hogy mennyivel is jobb annak a menekülőnek a helyzete,akit nem odahaza,hanem mondjuk Németországban fognak agyonverni.Merthogy azt szerintem senki sem gondolja komolyan,hogy az európai emberek a végletekig tűrni fogják ezt az orosz rulettet amit bizonyos hatalmi körök és a szellemileg alultáplált szószólóik játszanának velük kötelező segítségnyújtás címszóval.Tart még egy darabig ez az agyrém,aztán csúnya dolgok fognak történni.Még csúnyábbak mint amik eddig.Az európai ember nem fog eltűnni,csupán visszavadul....
Idézet
 
 
+6 #6 Jánosi Péter 2017-06-03 15:48
Mi az anyjukért nem szűrik végig rendesen a németek a beáramlókat. Rendben van, a szírek nagyon szar helyzetben vannak, elfogadom, hogy őnekik segítő jobbot akar nyújtani Németország, na de "tatár,török" szabadon közlekedhet Európában az azért egy kicsit erős. Valahogy sikerült ráhúzni minden bevándorlóra a menekült státuszt, pedig ennyi erővel, aki tőlünk költözik ki Ausztriába szintén lehetne "refugee". Nem rasszizmusról van szó itt basszus, nem kell itt nácizgatni, de azért mondjuk a franciák is felhúznák a szemöldöküket, ha mondjuk fél Spanyolország át akarna költözni hozzájuk.
Idézet
 
 
+7 #5 kaffer 2017-06-03 14:15
És ahogy a dolgok alakulnak tőlünk nyugatra, ez ettől már csak rosszabb lesz.
Idézet
 
 
+10 #4 Igor Igorovics 2017-06-03 12:58
SSlayer6: Hát igen számomra is visszataszító, hogy mindig ezt a PC szarságot nyomatják, mert jaj, nehogy csorba essen a nagy népszerűségükön . Nem uszító, gyűlöletkeltő dolgokat várok el, de ettől a csöpögő nyilatkozattól hányok. Ha például elutasította volna a vallási extrémizmust plusz részvétet nyílvánít, az bőven elég lett volna, mindenki tudja, akinek egy csöpp esze is van, hogy ezeknek a robbantgatós faszoknak mennyire számít a szeretet.(Semennyire)
Idézet
 
 
+1 #3 Gurgi 2017-06-03 11:39
Birka németek, egyétek meg, amit főztetek...
Idézet
 
 
+13 #2 SSlayer6 2017-06-03 10:40
Még Bruce Dickinson nyilatkozta a manchesteri terrortámadássa l kapcsolatban "Szóval, tisztelettel arra a szörnyű szarságra, ami a minap Manchesterben történt - és minden bizonnyal csupán egyszer fogok erre utalni - a legjobb válasz, amit adhatunk erre a szemétségre, mindazoknak akik gyűlölni akarnak és rombolni, hogy szeretetet, boldogságot és rock'n'rollt adunk vissza nekik."
Úgy tűnik, hogy a dzsihadistáknak nincs szükségük a rock 'n' rollra.
Ameddig ez a megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel (érdekes a közelkelet egyetlen demokráciájában általában erre uzival válaszolnak, mármint a kővel dobálózásra) bullshit megy változni nem fog semmi, vagyis de, rosszabb lesz a helyzet...
Idézet
 
 
+6 #1 revdav11 2017-06-03 10:07
#refugeeswelcom e...

Facebookon már írogatták a bejelentő poszt alatt, hogy jövőre tegyék át a fesztivált Magyarországra, mert itt nem szokott ilyen lenni :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.