Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Temple Of The Black Moon: íme az első foszlányok!

Már meghallgathatók az első zenerészletek a Temple Of The Black Moon szupergrouptól, amelyben Dani „Filth" Davey énekes (Cradle Of Filth), Rob Caggiano gitáros (Anthrax), John Tempesta dobos (The Cult, korábban Exodus, Testament, White Zombie) és Tom Cato „King Ov Hell" Visnes (Gorgoroth) egyesítették erőiket. A négyeshez nemrég az Enslaved-ből ismert Arve „Ice Dale" Isdal gitáros is csatlakozott.

A Temple Of The Black Moon némi előkészítést követően tavaly kezdett el aktívabban mozgolódni, zenéjüket pedig valahol a Tool, a Celtic Frost, az Immortal és az At The Gates hangzásvilágának metszéspontjában határozzák meg. „Rockos alapokon nyugszik a zene, és tudom, hogy ez furcsán hangzik tőlünk", mondja a zenéről Dani Filth. „Súlyos, de nem túl extrém: nem csupa blastbeat az egész, bár vannak nagyon gyors nótáink is. De fogósak a dalok. Nem szeretném azt mondani rá, hogy kommersz, mert akkor egyből mindenki valami power pop/pop rock dologra asszociál, de az biztos, hogy sokakat meglepünk majd vele..."

A bandának olyan dalai vannak, mint az Infernal Desire Machine, a Don't Call Up What You Can't Put Down, a Dark Eyes For Trouble, a Beautifully Perverse vagy a C.N.T (All That's Missing Is You), néhány részlet már meg is hallgatható tőlük egy rádióinterjúba ágyazva. A bemutatkozó album megjelenésének időpontja azonban egyelőre még nem ismert.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.