Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teltházas a budapesti Machine Head, nézd meg a Death Church friss, élő változatát!

Közzétette a pénteken huszonöt éve megjelent Burn My Eyes Death Church dalának friss, élő stúdióverzióját a Machine Head. A három őstaggal felálló csapat októberben Budapesten koncertezik, a jegyek már mind elkeltek.

0415mh

Október 20-án, a Burn My Eyes album huszonöt éves jubileumi turnéja keretében, három eredeti taggal érkezik Magyarországra a Machine Head, hiszen Robb Flynn énekes/gitároshoz és Jared MacEachern basszerhez Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos is csatlakozik a klasszikus első lemez dalai erejéig. „A turnéig még fél év van hátra”, mondta Robb a Kerrang!-nek tavasszal. „Új zenéket is veszünk fel, és meg akarjuk jelentetni ezeket. Sőt, ami azt illeti, a turnéra induló felállás már konkrétan rögzítette a Burn My Eyes lemezt élőben a stúdióban, amit dalonként akarunk majd kihozni. Ez valószínűleg csak digitális formátumban történik majd meg, tényleg csak azért, hogy legyen valami jó cucc a jubileum megünnepléséhez. Mi magunk vettük fel videóra is, ahogy játsszuk a dalokat, szóval lehet, hogy play-through felvételeket is kihozunk majd. Szerintem tök jó nézni, ahogy annyi idő után először futunk neki a nótáknak, és rácsodálkozunk, hogy is van ez a riff, vagy mi is volt pontosan az a szöveg. Persze hibák is akadnak a felvételekben, de ezeket benne hagytuk, mert szerves részei ennek a tényleg különleges, szórakoztató, pozitív hangulatnak.”

A Davidian, az A Thousand Lies és a None But My Own friss felvétele már ismert, alább a Death Church új változata is megtekinthető. Az október 20-ai budapesti koncertre már minden jegy elkelt, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.