Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljesen friss felállásban éled újjá a The Black Crowes

Teljesen új felállásban indul jövőre turnéra a The Black Crowes. A zenekar magját alkotó Chris Robinson énekes és Rich Robinson gitáros persze adott, de a többi zenész mind új ember a fedélzeten.

1112bcr

Mint arról mi is beszámoltunk a hétvégén, 2020-ban feléled a The Black Crowes, akik egy nagyszabású észak-amerikai turnéval állítanak emléket klasszikus debütálásuk, a Shake Your Money Maker harmincéves jubileumának. Most az is kiderült, hogy a régebbi felállások tagjai közül senki sem csatlakozik a két főemberhez, Chris Robinson énekeshez, illetve öccséhez, a gitáros Rich Robinsonhoz. A másodgitáros Isia Mitchell (Earthless), a basszer Tim Lefebvre (korábban többek között David Bowie), a billentyűs Joel Robinow, a basszer pedig Ojha (Once And Future Band) lesz.

„Ez volt az első dolog, amiben egyetértettünk: senkit sem akarunk a szólózenekarainkból, és senkit sem akarunk a múltból", kommentálta a döntést a Rolling Stone-nak a frontember, aki egyébként – mint a mellékelt ábra is mutatja – rendezte korábbi súlyos személyes nézeteltéréseit testvérével. A páros és frissen csatlakozott társaik egyelőre kizárólag a nosztalgiaturnéra koncentrálnak, esetleges új lemezről jelenleg nincs szó.

 

Hozzászólások 

 
#2 Kovi 2019-11-13 03:30
Sajnos ez a döntés aláírja mindazt amit írt Gorman a könyvében a testvérekről. Pénz, pénz, pénz. Persze lehet hogy testvéri szeretről van szó, de ez a döntés nagyon egy vonalban van könyvben felhozott panaszokkal.
Idézet
 
 
#1 mthomka 2019-11-13 00:19
Ez így egyelőre akkor nem túl érdekes, kár érte. Amúgy a Magpie Salute-tal elég jól el leszek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.