Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes felépülést várnak az orvosok Nigel Glocklernél

1228nigelNapról napra jobb állapotban van a Saxon dobosa, Nigel Glockler, akit egy agyi aneurizma következtében kétszer is meg kellett műteni decemberben. A 61 éves zenész felépülése után elvileg vissza is térhet majd társaihoz.

„Nigel napról napra jobban van, és remélhetőleg valamikor a jövő hét folyamán hazaengedhetik a kórházból", mondta a dobosról felesége, Gina. „Bizonyos dolgokra még oda kell figyelniük az orvosoknak, így óvatosak, ami jó dolog. A hosszabb távú prognózisok mindenesetre kiválóak, és azt mondják, vissza fog ülni a dobfelszerelése mögé, ha teljesen felgyógyult."

A Saxonnak el kellett halasztania aktuális angliai turnéjának hátralévő állomásait a Saxon, miután Nigelt december 8-án este kórházba kellett szállítani egy agyi aneurizma miatt. Glocklert ezután nem sokkal meg is műtötték, ám ez az operáció nem volt sikeres, így pár nappal később ismét megoperálták. A Saxon egyébként februárra már újrakötötte a lemondott brit dátumokat, de azt egyelőre senki sem tudja, hogy Nigellel vagy beugró dobossal futnak-e majd neki az útnak. A koncertek mindenesetre az aktuális Warriors Of The Road európai turné végét jelentik, amelyen a csapat legsikeresebb lemezeiről, a Wheels Of Steelről, a Strong Arm Of The Law-ról és a Denim And Leatherről játszik.

 

Hozzászólások 

 
#1 vova666 2014-12-29 02:29
Jobbulást!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.