Shock!

szeptember 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes felépülést várnak az orvosok Nigel Glocklernél

1228nigelNapról napra jobb állapotban van a Saxon dobosa, Nigel Glockler, akit egy agyi aneurizma következtében kétszer is meg kellett műteni decemberben. A 61 éves zenész felépülése után elvileg vissza is térhet majd társaihoz.

„Nigel napról napra jobban van, és remélhetőleg valamikor a jövő hét folyamán hazaengedhetik a kórházból", mondta a dobosról felesége, Gina. „Bizonyos dolgokra még oda kell figyelniük az orvosoknak, így óvatosak, ami jó dolog. A hosszabb távú prognózisok mindenesetre kiválóak, és azt mondják, vissza fog ülni a dobfelszerelése mögé, ha teljesen felgyógyult."

A Saxonnak el kellett halasztania aktuális angliai turnéjának hátralévő állomásait a Saxon, miután Nigelt december 8-án este kórházba kellett szállítani egy agyi aneurizma miatt. Glocklert ezután nem sokkal meg is műtötték, ám ez az operáció nem volt sikeres, így pár nappal később ismét megoperálták. A Saxon egyébként februárra már újrakötötte a lemondott brit dátumokat, de azt egyelőre senki sem tudja, hogy Nigellel vagy beugró dobossal futnak-e majd neki az útnak. A koncertek mindenesetre az aktuális Warriors Of The Road európai turné végét jelentik, amelyen a csapat legsikeresebb lemezeiről, a Wheels Of Steelről, a Strong Arm Of The Law-ról és a Denim And Leatherről játszik.

 

Hozzászólások 

 
#1 vova666 2014-12-29 02:29
Jobbulást!!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.