Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Teljes a Rockmaraton felállása: jön a Soulfly és a Venom Inc. is

A Soulfly, a Venom Inc. és Abbath Motörhead-tribute-ja is csatlakozott az idei Rockmaraton fellépőihez, és ezzel gyakorlatilag teljes a zenekarok listája 2019-re. A fesztivált július 8-13. között rendezik a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

0810soulfly

Újabb fellépőket jelentett be a Rockmaraton: ott lesz a fesztiválon a Soulfly, a Venom Inc., az egykori Immortal-főarc Abbath Doom Occulta nevével fémjelzett, Bömbers nevű Motörhead-tribute. Jön az orosz punklegenda Purgen is, de idén a szervezők egyedülálló módon a környező országokból is meghívtak négy feltörekvő zenekart érdekességképpen. Az Angelseed a horvátok szimfonikus/power metal üdvöskéje, a Doomas szlovák doomcsapat, az Infest az egyik legismertebb szerb death metal brigád, a szlovén Odpisani pedig évtizedek óta hardcore/punkban utazik.

A fentiek mellett ott lesz a feszten a Philip H. Anselmo & The Illegals, a Paradise Lost, a Napalm Death, a Metal Church, az Aborted, a Carach Angren, a Finntroll, a The Exploited, a Terror, Fabio Lione és Luca Turilli Rhapsodyja, a Wolfheart, a Booze & Glory, a MGLA, a Jinjer, az Eluveitie, a Krisiun, a Rise Of The Northstar, a Siberian Meat Grinder, a Nervosa, a Gloryhammer, a The Casualties, a Gutalax, a Bury Tomorrow, az Our Hollow Our Home, az Alcohol, a Bornholm, a Dorothy, az Echonald, a Fostartály, a Jack, a Leander Kills, a Reason, a Room of the Mad Robots, a Samas, a Shapat Terror, az Agregator, az Apey & the Pea, a Borders of Byzantium, a Christian Epidemic, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, az Éhenkórászok, a Kylfingar, a Nevergreen, a Tales of Evening, az Archaic, az Aurora, a Bloody Roots, a Blues Company, a Cadaveres, a Depresszió, a New Friend Request, a Nova Prospect, a Rómeó Vérzik, a Social Free Face, a The Wedding At The Slaughterhouse, az Angerseed, a Cool Head Klan, a Fegyelmező Részleg, a Magor, a Nemecsek, a Phoenix RT, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Tisztán A Cél Felé, a Counter Clockwise, az Isatha, a Junkies, a Krampüs, a Lord, a Moby Dick, az Omen, az Ørdøg, a Paediatrician, a Tiansen, a Wall Of Sleep, az Akela, az Andartar, a Dystopia, a HétköznaPI CSAlódások, a Leecher, a Mobilmánia + Vikidál Gyula, a Niburta, az Omega Diatribe, a Rebel, a Red Swamp, a Stubborn, a Continoom Music, a Dirty Dawn, a Dying Wish, a faminehill, a Kalapács, a Lost Continent, a Rózsaszín Pittbull, a Sniffyction, a Stonedirt, a The Southern Oracle, a Zorall, a Dreamgrave, a Gutted, a Hatvan City Hard Core, az Ideas, az Invader, a Liberal Youth, a Paddy And The Rats, a Perihelion, a Stress, a Vesztegzár és a Watch My Dying. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 torta 2019-02-13 18:11
Fostartááály \m/
Idézet
 
 
#2 faktor69 2019-02-13 18:06
...és a Trillion
Idézet
 
 
#1 Carrast 2019-02-13 16:37
ugye nem egyenként gépelted be :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.