Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Tele van a zene hatalmas riffekkel”

Ma jelenik meg a Motörhead volt gitárosának új EP-je, amelyet saját csapatával, a fiait is soraiban tudó The Bastard Sonsszal készített el Phil Campbell. A Spiders című dal most meghallgatható a kiadványról.

1001pc

Miközben Mikkey Dee beszállt a Scorpionsba, immáron aktivizálja magát Phil Campbell is: a Motörhead Music hozza ki a mai napon a gitáros Phil Campbell And The Bastard Sons című EP-jét november derekán. A formáció érdekessége, hogy a bandában Phil és Neil Starr énekes mellett Phil három fia, Todd, Dane és Tyla zenél. „Mindenki tudja, mire számíthat, hiszen Phil Cambell a riffisten”, mondta a Kaaos TV-nek a zenéről a frontember. „Szóval itt lesznek ezek a motörheades riffek, hiszen sok ottani dalt is ő írt, és ez bizonyos elemeken nálunk is átszűrődik majd. Én viszont meg sem akarnék próbálkozni lemmys stílusba énekelni, mert erre kizárólag ő volt képes. Az ember ilyesmibe nem megy bele. Én is a saját stílusomat hozom, de ahogy mondtam, tele van a zene hatalmas riffekkel, ahogy azt az ember egy olyan csapattól el is várja, amelyben Phil Campbell gitározik. Ez csak rock’n’roll.”

Az EP-re öt dal (Big Mouth, Spiders, Take Aim, No Turning Back, Life In Space) kerül fel, amelyek közül most a Spiderst is meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 queensryche999 2016-11-20 15:53
Gyerekek, ez telitalálat. Tökös, ugyanakkor tele van dallamokkal.
Idézet
 
 
+4 #2 notreadam 2016-11-18 14:34
Zsigeri,fogós egy q'va jó hanggal!!!Számo mra kötelező!
Idézet
 
 
+4 #1 Bólogató Kutya 2016-11-18 08:44
Sallangmentes, tökös zene ez, egy perc elég belőle, hogy érdekeljen a teljes cucc. Phil-t mindig bírtam, igazi rosszarcú RNR rohadék :) Az meg, hogy a fiaival tolja, külön szívmelengető.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.