Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozott az amerikai gitáros a Rhapsody Of Fire-ből

0628tomhessMegvált az amerikai Tom Hess gitárostól a Rhapsody Of Fire, a két éve kettészakadt olasz szimfonikus metalosok Fabio Lione énekes és Alex Staropoli billentyűs vezette inkarnációja. Továbbra sem tudni, hogy a formáció mikor jelentkezik albummal.

A Rhapsody Of Fire „filozófiai nézetkülönbségek" miatt, baráti hangnemben vált meg Tom Hesstől, és a lehető legjobbakat kívánják egymásnak. Hess pár hónappal a banda szétrobbanása előtt csatlakozott a zenekarhoz, és már tevékenyen részt vett a legutóbbi e néven kiadott sorlemez, a From Chaos To Eternity munkálataiban, ahol nemcsak a ritmusgitárok oroszlánrészéért felelt, de két szólót is felkarcolt az azóta saját Rhapsodyt alapító főnök, Luca Turilli művei mellé.

Hess távozása azt vonja maga után, hogy a csapat ismét egy gitárral nyomul tovább, azt azonban egyelőre nem tudni, akarnak-e bevenni másodgitárost Roberto De Micheli mellé. Ugyanígy arról sincsenek egyelőre információk, mikor akarnak végre stúdióalbummal is debütálni Staropoliék, akik a szétválás óta mindössze egy koncertlemezt jelentettek meg idén májusban Live – From Chaos To Eternity címmel, miközben Turilli már tavaly kihozta a másik Rhapsody bemutatkozását.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.