Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tavasszal ismét turnézni kezd a The Winery Dogs

Pár évnyi szünet után ismét aktivizálja magát a The Winery Dogs. Richie Kotzen, Mike Portnoy és Billy Sheehan triója egyelőre csak egy amerikai turnét kötött le tavaszra, de előbb-utóbb biztosan készül új albumuk is.

0602winery

Májusban ismét útnak indul a The Winery Dogs: Richie Kotzen, Mike Portnoy és Billy Sheehan hármasfogata ezúttal Észak-Amerikában koncertezik majd, és a körút csaknem három év óta az első túrájuk lesz ebben a formában. Richie a Trunk Nation rádióműsorban most elmondta: noha sokan így értelmezték, valójában sosem volt szó róla, hogy a csapat feloszlana, egyszerűen csak mindenki a saját egyéb ügyeire koncentrált.

Ugyanakkor egyelőre még nincs szó arról, hogy nekikezdenének a 2015-ös Hot Streak folytatásának. „Ismertek, milyen vagyok: nem igazán tervezgetek semmit”, mondta Kotzen. „Olyan vagyok, mint a víz, ami ha éppen megfelelő irányba folyik, akkor lesz majd egyszer új album is. De most csak ismét élvezni akarjuk a közös zenélést, és el akarjuk csípni ismét azt a mágiát, ami átjárta a garázsomat az első lemez megírásakor.” „Olyan ez, mint amikor van egy új csapatod”, tette hozzá Portnoy. „Mielőtt szerződéshez jutsz, csak a szórakoztató oldal számít: azért csinálod, mert élvezed, hogy a többiekkel zenélsz. Együtt írtok, koncerteztek, satöbbi. Aztán ahogy leszerződtök valahová, hirtelen megjelennek a kötelezettségek is: tartanod kell magad az ütemezéshez, lefoglalni előre egy évet, bla-bla-bla. Egy lemezt megírni hónapok munkája, felvenni további hónapokba kerül, aztán újabb hónapokat igényel, mire megjelenik. Aztán elkötelezed magad egy turnéra is. Na, mi most ezzel szemben csak szórakozni szeretnénk.” „De igen, valamikor lesz egy lemez is”, szögezte le azért Kotzen. „Hagyjatok már – naná, hogy lesz! Még szép. De nem fogom megmondani, mikor, mert azt szeretném, ha mindenkit meglepetésként érne a dolog.”

Richie jövő júliusban, szólóban ismét Magyarországon koncertezik, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.