Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tavasszal akár már ismét dolgozhat a rákkal harcoló Jon Lord

Április-május tájékán ismét dolgozni kezdhet Jon Lord, a Deep Purple volt billentyűse, akinél tavaly daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. A témáról Lord jóbarátja és egykori kollégája, a Deep Purple dobos Ian Paice beszélt a kanadai CIRK K-97 97.3 FM rádió adásában.

„Jonnál hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak, de nagyon-nagyon korai stádiumban”, magyarázta Paice. „Ez a rosszabb rákok közé tartozik – bár jó rák nem létezik –, de eddig minden felőle érkezett hír pozitív volt: nem képződött több rákos sejt, és a meglévőket pedig remélhetőleg sikerült teljesen kiirtani mára egy vadonatúj kezelés által, amin Jon éppen Izraelben esik át a napokban. Úgy tudjuk, akár április vagy május környékén már ismét dolgozhat is majd.”

A 2011-es paksi Gastroblues fesztiválon is fellépett Lord tavaly június 9-én ünnepelte 70. születésnapját, két hónappal ezt követően tette közzé a hírt súlyos betegségéről. Jon játékát legutóbb a Tony Iommi és Ian Gillan fémjelezte jótékonysági Whocares projekt tavalyi EP-jén lehetett hallani.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.