Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tankian, Ihsahn, Townsend: hallgasd meg a közös jótékonysági single-t!

0513revharmMáris meghallgatható az a We Are című dal, amelyet jótékonysági célokból július 18-án jelentet meg a nonprofit Revolution Harmony kiadó, és közösen hallható benne Serj Tankian, a System Of A Down frontembere, Ihsahn, az Emperor egykori arca és a multihangszeres Devin Townsend.

A We Are-ban az énektémákért felelt Serj – Ihsahn páros mellett Devin játssza a dal gitárszólóját, a többi gitárrészt Stefan Loh (We Claimed Sentience Once) rögzítette, de egy fiatal brit énekesnő, Abbie Johnson is erősíti a teljes egészében a brit Terrorizer magazin munkatársa, Ray Holroyd által írt, hangszerelt és programozott dalt. A single-t Nelson Mandelának ajánlják (ehhez kapcsolódik a július 18-ai megjelenés is hiszen ez Mandela napja Dél-Afrikában), illetve „a dél-afrikai Bob Marley", Lucky Dube emlékének. A készítők a dal összes bevételét a Buskaid alapítványnak ajánlották fel, amely szervezet ingyen zenei oktatásban részesíti és hangszerekkel látja el a dél-afrikai gyerekeket.

A szerzemény szöveges videója alább megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 revdav11 2013-06-20 12:37
Akármennyire is a System a kedvencem, ha meghallom Serj-et ahogy Serj magas hangon akar énekelni mindíg rosszul leszek :S
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.