Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tankcsapda: március 7-én indul a tavaszi turné

Március 6-án este, a debreceni Roncsbárban speciális felvezető bulit ad a Tankcsapda, majd másnap indul a hivatalos lemezbemutató turné, amelyen a tavaly ősszel megjelent Rockmafia Debrecen lemezt népszerűsítik Lukácsék. A zenekar legutóbb nagyban gondolkodott, és arénákban játszott, tavasszal azonban ismét a kisebb helyszínekre helyeződik a hangsúly.

Már nagyban próbál tavasszal startoló és a tervek szerint egészen októberig tartó lemezbemutató turnéjára a Tankcsapda. A hivatalos start március 7-én lesz Gödöllőn, ám egy speciális turnényitó bulit azért beiktattak hazai pályára, március 6-ára a debreceni Roncsbárba is. Mivel a klubturné helyszínei erősen behatárolt befogadóképességgel rendelkeznek, a zenekar mindenkinek azt tanácsolja, hogy elővételben vásárolja meg a belépőjét: egyrészt így biztosan nem marad le senki semmiről, másrészt pedig jelentősen olcsóbb is ez a lehetőség. Nagy segítség lehet tovább az is, hogy az elővételi helyek listájában szereplő legtöbb MOL- kút éjjel-nappal nyitva van, tehát akármikor be lehet ugrani koncertjegyért. A koncerteken több előzenekar is melegít majd a Csapda előtt, így például a Szeg, a Burnout, a Hátsó Ajtó, a HeloZep! vagy a Beholder.

A turné egyik érdekessége, hogy a Papp László Budapest Sportaréna után a Tankcsapda három klubban lép színpadra a fővárosban: március 21-én a Kék Yukban, április 4-én az A38 Hajón, április 12-én pedig a Barba Negrában játszanak. A pontos turnémenetrend itt olvasható.

A Rockmafia Debrecen album egyébként már átlépte a 18 ezres eladási példányszámot, amivel lazán és messze magasan az utóbbi évek legsikeresebb magyar rocklemezének tekinthető.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.