Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tankcsapda: Farkas Zotya és Mányák Péter is fellépett velük Szegeden

Néhány nap, és első önálló Sportaréna koncertjét adja a Tankcsapda. Tavaly egy zártkörű, teltházas estén szagolhattak bele Lukács Laciék az ország legnagyobb zárt koncerttermének légkörébe, de még a rendhagyó bemelegítés és a huszonhárom éves színpadi rutin után is kellő izgalommal készülnek a december 22-i eseményre. A koncertet a visszatérő Junkies nyitja, majd őket a klasszikus heavy metal állócsillaga, az Ossian követi.

A sportarénás bulira és az egy héttel később esedékes debreceni Főnix csarnokos évzáró koncertre több mint két órás programmal készül a csapat, a látványelemeken kívül számos meglepetés várható a műsorban, ugyanis idén húsz éve, hogy megjelent A legjobb méreg című korong, de az egy hónap alatt platinalemezzé vált Rockmafia Debrecen című album legfrissebb klipes dala is biztosan elhangzik majd. A Számolj vissza különlegessége, hogy ez az első olyan Tankcsapda szám, amelyben vendég„énekes" is hallható. A debreceni underground metal körökben ismert Mányák Péterrel felvett közös szerzemény főpróbája is megvolt már, hétvégén a turné szegedi állomásán először láthatta a közönség az ideiglenesen négytagúra bővült debreceni triót.

A szegedi koncert ráadásul még egy meglepetést tartogatott: a Tankcsapdára nem jellemző módon egy feldolgozás is a műsorba került, az Európában elismert, népszerű extrém metal zenekar, az Ektomorf egyik dalát adták elő közösen a csapat frontemberével, Farkas Zoltánnal. A főpróba tehát igen zúzósra sikerült, ezzel minden készen áll a legnagyobb év végi Tankcsapda koncertekre.

Lukácsékkal még a héten egy alapos interjút is közlünk az új lemez és a Rock a nevem turné kapcsán.

Még hátralévő 2012-es Tankcsapda koncertek:

2012. december 22.
Budapest, Papp László Sportaréna
Vendég: Junkies, Ossian

2012. december 29.
Debrecen, Főnix Csarnok
Vendég: Benzin, Omen

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.