Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Talán szerzek ezekkel a dalokkal néhány új rajongót, de el is veszíthetek párat”

Február 23-án karrierje első szólóalbumával jelentkezik Mick Mars. A Mötley Crüe-ből visszavonul(tatot)t gitárostól máris meghallgatható a második dal.

1213mick

Immáron jó évtizede készül Mick Mars első szólóalbuma, amelyet most, hogy a Mötley Crüe aktív turnéfelállásából igen viharos körülmények között kikerült, végre készre hegesztett a gitáros. A Michael Wagener producerrel rögzített The Other Side Of Mars február végén lát napvilágot. Mick mellett Paul Taylor billentyűs (Winger) és Jacob Bunton énekes (Adler) is oroszlánrészt vállalt a dalok készre formálásában. A dobokat Ray Luzier (Korn, KXM) ütötte fel, míg a basszusgitárt a producerként is nagy névnek számító Chris Collier vállalta magára. Két dalban Brion Gamboa hangja hallható.

„A játékomnak van egy Mötley-oldala és egy Mars-oldala – mondja Mick. – De mindkettő esetében nagyon pontosan tudom, mit akarok alkotni. Sok ötletem gyűlt fel, amiket nem neveznék maradékoknak, de ettől még valahol ez a helyzet. Mindig is úgy éreztem velük kapcsolatban, hogy talán szerzek velük néhány új rajongót, de el is veszíthetek párat. Mindenesetre, akármit is hallani a lemezen, mind én vagyok. Michael Wagenert hihetetlenül régóta ismerem, annak idején a Mötley-hez is én hoztam, tehát pontosan érti, merre akartam elindulni ezzel az anyaggal. Sosem mondott olyanokat, hogy ezt vagy azt csináljam, és nem próbált meg semmire rábeszélni, egyszerűen mickmars_celtökélten fel akarta venni, amit kitaláltam, méghozzá a lehető legmegfelelőbb formában."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Loyal to the Lie
02. Broken on the Inside
03. Alone
04. Killing Breed
05. Memories
06. Right Side of Wrong
07. Ready to Roll
08. Undone
09. Ain't Going Back
10. LA Noir

A Loyal To The Lie már ismert, most a Right Side Of Wrong is meghallgatható. A Mick utódjával, John 5-val felálló Mötley Crüe májusban Budapesten is fellépett a Def Leppard társaságában, de megnéztük őket Prágában is.

 

Hozzászólások 

 
#2 Vitovszki Szilárd 2023-12-16 07:59
Idézet - latexbaba:
Mick sose volt egy glames party arc, mindig is kilógott a Mötleyből, ennek ellenére ott is ő volt az agy. Na ez a valami! Ezek a dalok viszont kellőképpen önazonosak. Nem is baj, hogy mindenki a maga útját járja. Amíg Mick új anyaggal jelentkezett, addig a Crüe-nek maradt a hakni.

Ő volt a boomer csávó a bandában, de nélküle sose lett volna Mötley Crüe.
Idézet
 
 
#1 latexbaba 2023-12-15 05:09
Mick sose volt egy glames party arc, mindig is kilógott a Mötleyből, ennek ellenére ott is ő volt az agy. Na ez a valami! Ezek a dalok viszont kellőképpen önazonosak. Nem is baj, hogy mindenki a maga útját járja. Amíg Mick új anyaggal jelentkezett, addig a Crüe-nek maradt a hakni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.