Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szólógitáros nélkül a legreményteljesebb brit thrasherek

0830oldrakeKilépett a brit thrasher Evile soraiból a szólógitáros Ol Drake, aki személyes és anyagi szempontok miatt hozta meg fájdalmas döntését. A banda bizonyára megy tovább nélküle is, de az utód személyéről egyelőre nem tudni semmit.

„Életem feléről, tizenöt évről beszélünk, mióta elkezdtem jammelni egy helyiségben három másik sráccal egy csapatban, amelyről nem tudtam, hogy az Evile-lá növi ki magát, keresztülmegy majd mindazon, amin az Evile, és eléri, amit az Evile eddig elért", áll a gitáros nyilatkozatában. „1999 óta az időm száz százalékát és az egész életemet a zenekarnak szenteltem, és mindnyájunknak sok mindent kellett feláldoznunk útközben úgy személyesen, mint anyagi szempontból. Életem legszebb időszaka volt ez, de az elmúlt egy év során sajnos egyre inkább úgy éreztem, hogy egyre inkább eltávolodom a turnézós, illetve zenekari életformától. Véleményem szerint a mi stílusunkban, a mi szintünkön működő zenekarok számára a zeneipar nem kínál esélyt arra, hogy megéljenek, és emellett normális magánéletük is legyen. Elérkeztem egy pontra, ahol feleséget, gyerekeket, házat szeretnék biztos és kimutatható jövedelemmel, illetve mindazzal, ami ezzel együtt jár."

A gitáros még két lekötött fesztiválfellépést játszik le az Evile-lal, majd visszavonul az aktív turnézástól. A zenéléssel ennek ellenére persze nem hagy fel, de elsősorban saját projektben gondolkodik. A csapat többi tagja egyelőre nem nyilatkozott a folytatásról.

Az Evile legutóbbi lemeze tavasszal jelent meg Skull címmel, a bandával készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Extremeblast 2013-08-30 21:00
Na ezt nagyon sajnálom. Amúgy meg persze meg lehet érteni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.