Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szívroham után lábadozik Phil Mogg

Elhalasztotta októberi koncertdátumait a UFO, miután Phil Mogg szívinfarktust szenvedett. Az énekes lábadozik a műtétje után.

0529philmogg

Infarktust szenvedett a múlt héten Phil Mogg, amelyet műtét követett, két artériájába is sztenteket ültettek. Ilyen körülmények között a zenekar idei koncertjeit egyelőre törölték. „Az orvosom azt mondta, egyelőre nem folytathatom a munkát, a koncertezést, a turnézást, már persze amennyiben nem akarok újabb infarktust – tette közzé a 74 éves frontember. – Szóval ez van, most rehabilitációs program vár rám, ami körülbelül hat hét múlva kezdődik, és nagyjából hat hétig tart. Úgy nagyjából három hónap lesz majd az egész.”

A UFO 2019-ben vágott bele utolsó turnéjába, amely aztán a járvány miatt félbeszakadt. Egyelőre nem tudni, mikor lehet pótolni a most lemondott fellépéseket, már ha egyáltalán valaha is színpadra áll még a zenekar.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2022-09-04 11:23
Lehet, hogy egészsége érdekében nem lenne jó turnézni, de egy UFO szerintem bármilyen nagy fesztiválon jól mutatna. MSG előadásban látam idén pár UFO nótát, és megint rájöttem, hogy miért is minden idők egyik legjobb koncertalbuma a Strangers in the Night.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.