Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Őszintén úgy gondolom, hogy ez a zenekar eddigi legjobb albuma”

Ősszel már negyedik nagylemezét adja ki a Thin Lizzy egyfajta utód-leágazásának is tekinthető Black Star Riders. A zenekarban két új tag is játszik.

0304bsr

Igen komoly sikert aratott a Black Star Riders legutóbbi albuma, a 2017-es Heavy Fire, amely a brit listákon a hatodik, a német listákon pedig a tizenegyedik helyig jutott. A zenekar szeptemberben máris ráfordul a folytatásra az Another State Of Grace című lemezzel, amelyet Jay Ruston producerrel készítettek. Az albumon ráadásul két új tag debütál a bandában Christian Martucci gitáros (lásd még Stone Sour) és Chad Szeliga dobos (korábban Black Label Society) személyében. „Őszintén úgy gondolom, hogy ez a zenekar eddigi legjobb albuma", mondja Ricky Warwick énekes/gitáros. „Christian és Chad fantasztikus energiát és húzást hoztak a zenénkbe."

Szeliga Jimmy DeGrassót, Martucci Damon Johnsont váltotta a felállásban. A koncertdátumok még alakulnak, egyelőre egy októberi brit turné tekinthető biztosnak.

 

Hozzászólások 

 
#1 kamikaze 2019-03-05 09:59
Utólag is milyen jó döntés volt, hogy a TL név használata helyett új nevet választottak. Most látszik igazán, hogy ez bár egy hasonló zenét játszó, de teljesen más csapat. Jöhet a 4. lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.