Shock!

február 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szigorú és hosszú biztonsági ellenőrzés várható a Guns N’ Roses bécsi koncertjén

Közérdekű információkat tett közzé a Guns N’ Roses szabadtéri koncertjeivel kapcsolatban a Live Nation. A biztonsági rendszabályok elsősorban a cég német leágazása által szervezett bulikra érvényesek, de érdemes mindenütt így készülni a koncertekre.

0122guns

A Guns N’ Roses szabadtéri koncertjein bevezetett, megerősített biztonsági intézkedésekről számolt be a német Live Nation. Magyar szempontból ennek azért van különleges jelentősége, mert a július 10-ei bécsi koncertet is ők szervezik, vagyis a Guns N’ Roses Hungary által ismertetett rendelkezések az osztrák fővárosban is érvényesek. Ezek értelmében kibővített beléptetési ellenőrzés várható a svájci, németországi és ausztriai szabadtéri Guns N’ Roses-koncerteken. Ez hosszabb várakozási időt vonhat maga után, ezért kérik a koncertre látogatókat, hogy időben érkezzenek a rendezvényre. Nagyobb kézitáskát, hátizsákot / hátitáskát, sisakot a koncert területére bevinni tilos, ezeket a tárgyakat valószínűleg nem is fogják beengedni a helyszínekre.

A szervezők emellett arra kérik a látogatókat, hogy csak olyan tárgyakat hozzanak magukkal, amelyekre feltétlenül szükségük van, mert ezzel az ellenőrzést és a beléptetést is meggyorsítják. Fontos információ, hogy a bejáratoknál a kisméretű neszeszereket, kozmetikai táskákat, övtáskákat is ellenőrizni fogják, de ezek bevitele engedélyezett. A szervezők emellett mindenkit fokozott figyelemre és éberségre kérnek. Amennyiben gyanús mozdulatot vagy gyanús külsejű személyt lát valaki, azonnal értesíteni kell a biztonsági személyzetet. Mindennek oka nyilvánvalóan a terrorveszély az Ariana Grande manchesteri koncertjén történt öngyilkos merénylet, illetve a Rock Am Ring múlt hétvégi kiürítése után.

Ami a kapunyitást és a koncertkezdések időpontjait illeti, a bécsi Ernst Happel Stadionban 17 órakor lesz kapunyitás, 18.15-kor kezdi műsorát Tyler Bryant, majd 19.05-kor a Wolfmother. A Guns N’ Roses 20.15-kor lép színpadra, és mivel a zenekar az egész Not In This Lifetime turnén pontos, nem érdemes arra bazírozni, hogy Axl Rose úgyis két órát késik majd.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 P 2017-06-09 14:44
Helyes!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.