Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szerencsére nem képes leállni a dalszerzéssel a Candlemass

1003candlemassNemsokára megjelenik az Avatarium második nagylemeze, és jó hír a Leif Edling-hívőknek, hogy a basszer nem képes nyugdíjazni a lemezkészítésből eredeti csapatát, a Candlemasst sem. A svéd doomsterek hamarosan új EP-vel jelentkeznek, és végre az is kiderült, mi baja van Edlingnek.

Ugyan eddig arról volt szó, hogy a Candlemass a 2012-es Psalms For The Dead után megmarad koncertbandának, és nem készítenek több stúdióanyagot, végül természetesen nem bírták ki, hogy így legyen. „A Psalms For The Dead óta fantasztikus koncerteket adtunk, Mats Levén pedig hihetetlenül jó munkát végzett a zenekar frontembereként", mondja Mats Björkman gitáros. „Nem hinném, hogy a színpadon valaha is annyira jók lettünk volna, mint most: Wacken, Bang Your Head!!!, Sweden Rock, Hellfest, Metal Days, Metallsvenskan, Maryland Death Fest, mindet meghódítottuk." Ennek örömére a zenekar jelenleg is egy új EP-n dolgozik, amelyen négy szám kap majd helyet, és jövő év elején jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában. Ezen természetesen Levén énekel majd, aki immáron hivatalosan is a banda tagja, akárcsak Per Wiberg billentyűs, aki a koncerteken basszusgitározik is Leif Edling helyén.

Ami Edlinget illeti, a zenekar végre nyilvánosságra hozta, miért kényszerült kihagyni az utóbbi időszak koncertjeit a főnök: Leif krónikus fáradtság-szindrómától szenved, amely kifejezetten rejtélyes és máig felderítetlen betegség. Ugyanakkor a basszer állapota most már elkezdett javulni, így remélhetőleg hamarosan visszatérhet a színpadra.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 stnksrbtks 2015-10-04 13:23
cimbora kicsit elfáradt :)
de komolyra fordítva: jobbulást, igen!
Idézet
 
 
+3 #1 cápaidomár 2015-10-03 12:27
Vashiány? Lehet köze hozzá? Azért jobbulást Leif!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.