Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptemberben jelenik meg Slash új albuma

Az új album keverésével is elkészült Slash és zenekara. Az egyelőre cím nélküli anyag a mostani tervek szerint valamikor ősszel jelenhet meg, és a teljes stáb roppant elégedett vele.

„Csak annyit mondhatok, hogy tényleg kurva jó lett a lemez”, mondta nemrég a Kerrang!-nek Slash az albumról. „Nagyon büszke vagyok rá, de nem akarok belemenni abba, hogy mennyire epikus, meg hogy ez az eddigi legsúlyosabb albumom… A lényeg, hogy ízig-vérig rock’n’roll, és mint mindig, most is nagyon változatos hangulati szempontból. Tényleg szuperbüszke vagyok mindarra, amit közösen belefektettünk ennek az albumnak az elkészítésébe, mert hatalmas anyag lesz. A csapat mostanra nagyon egy húron pendül. Megmutattam a srácoknak a zenét, és innentől kezdve gyakorlatilag magától ment minden. Tényleg lenyűgöző volt, hogy milyen gördülékenyen állt össze minden az első másodperctől fogva. Ritka az ilyesmi.”

A Guns N’ Roses egykori gitárosa és társai tizenhét friss szerzeményt rögzítettek az anyaghoz Michael „Elvis” Baskette producer segítségével. Az anyag nagyobbik része turné közben született, és a felvételeket is össze-vissza, a zavaros és nehezen összeegyeztethető időbeosztások miatt részletekben kellett elkészíteniük. Ami magát a zenei anyagot illeti, Todd Kerns basszer már hosszú hetekkel ezelőtt leszögezte, hogy az új album súlyosabb és keményebb lesz, mint az Apocalyptic Love, és később Myles Kennedy is megerősítette ezeket az információkat. „Nagyon jó a lemez, nagyon rockos”, mondta az énekes nemrég egy interjúban. „Szerintem gyorsabb lesz a legutóbbi lemeznél, Slash pedig rengeteg gyilkos riffet írt a dalokhoz. Óriási anyag!”

A nyarat Slash már egy Let Rock Rule fedőnevű, nagyszabású amerikai turnén tölti majd az Aerosmith társaságában, és a mostani állás szerint az album valamikor szeptemberben jelenhet meg a Roadrunnernél. Ezt megelőzően azonban Kennedyt másik bandájával, az Alter Bridge-dzsel júniusban Budapesten is meg lehet majd nézni.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 queensryche999 2014-05-04 11:11
A jútyúbos anyagokat látva-hallva a jó eredmény már-már garantált.
Idézet
 
 
#1 kmaker 2014-05-04 10:48
Várjuk (bár azért a Judas Priest lemezt jobban)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.