Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szépen alakulgatnak az új Clutch-album dalai

0709cMúlt héten Budapesten is óriási koncertet adott a Clutch, akik egész nyáron turnézni fognak, ám már a mostani bulikon is játszanak pár új dalt. Jean-Paul Gaster szerint lassan, de biztosan formálódik a Psychic Warfare utódja.

A múlt szerdai budapesti bulin eljátszott We Love A Good Fire mellett például egy How To Shake Hands című friss dal is előkerül a Clutch aktuális turnéján, és a csapat dobosa szerint további témák is készen állnak már a marylandi csapat műhelyében. „Tartottunk nemrég egy elég hosszú turnészünetet”, mondta Jean-Paul Gaster a Metal Waninak hétvégén, a doningtoni Download fesztiválon. „Majdnem négy hónapig nem koncerteztünk, ami nálunk nagyon hosszú időnek számít, nem is emlékszem, mikor hagytunk ki utoljára ennyit… És a szabadidő egy jó részét azzal töltöttük, hogy új dalokat írtunk, jammeltünk, hangszereltünk, koncepciókon agyaltunk. Néhány dalunk már most is akad énektémákkal együtt, ezeket be is rakosgatjuk a koncertprogramba. Nagyon fontos ezeket a nótákat élőben is kipróbálni, mert így lehetőségünk van tesztelni őket.”

A csapatra az európai bulik mellett egy Primusszal közös észak-amerikai turné is vár még a nyáron, tehát arra azért nem fogadnánk, hogy idén kijönne az új anyag.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.