Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szenvedélyes új videó a boldogsághormonokkal operáló nu proggerektől

Elkészült a New York-i Jolly új klipje az As Heard On Tape című dalra, amely a tavasszal megjelent The Audio Guide To Happiness (Part 2) lemezen hallható. A klip érdekessége, hogy Louis Abramson dobos/producer apjának őszinte érzelmi kifakadása inspirálta a Sandy hurrikán pusztítása után.

A Jolly egyik elsődleges különlegessége abban állt a 2011-es The Audio Guide To Happiness (Part 1) esetében, hogy a zenekar tudományosan úgy tervezte meg az anyagot, hogy az boldogságállapotot idézzen elő a hallgató agyában. Ehhez egy ismerős egyetem munkatársaival kísérleteztek ki különböző hanghatásokat, amelyeket aztán beépítettek a zenéjükbe. A tavasszal kiadott The Audio Guide To Happiness (Part 2) e sajátos utazás folytatását jelenti majd, pedig a zenekar számára aztán minden volt az elmúlt pár hónap, csak boldog nem. Októberben a Sandy hurrikán elpusztította Louis Abramson dobos/producer otthonát, ami egyben a Jolly próbahelyeként és stúdiójaként is funkcionált. A csapatnak félbe kellett szakítani a munkát, és csak úgy tudták befejezni a lemezt, hogy létrehoztak egy alapot, amelynek révén, a rajongók segítségével végül sikerült beszerezniük a megsemmisült felszereléseket.

Az új klip szintén a Sandyhez kapcsolódik, ugyanis Louis édesapjának érzelmi kifakadásai inspirálták a hurrikán tombolása után.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.