Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szélsőséges” személyes ügyek vonják el Rexet a Down dolgaitól

Mint arról már többször is beszámoltunk, a Down jelenleg nem Rex Brownnal, hanem a Crowbar basszer Patrick Brudersszel dolgozik készülő negyedik lemezének dalain. Rex távollétének okai kapcsán eddig mindkét fél rébuszokkal dobálózott, Phil Anselmo azonban a Sweden Rock fesztivál keretében tartott sajtótájékoztatón némileg egyértelműbb volt a szokásosnál...

„Hogy barátságosan fogalmazzak, Rexnek arra van most szüksége van, hogy elintézzen pár személyes dolgot", válaszolta az egyik újságírói kérdésre Anselmo. „Amikor ezekkel az ügyekkel foglalkozik, a szélsőséges voltuk elvonja majd őt a zenétől, a turnézástól és a hasonlóktól. Mindannyian támogatjuk, szeretjük, mind nagyon közel állunk hozzá és folyamatosan beszélünk is vele. Azt javaslom mindenkinek itt is, aki bármiféle érzelemmel viseltetik Rex iránt, hogy küldjön neki pozitív gondolatokat, mert szüksége van rájuk. Mondom, mi is mind támogatjuk őt. Csakis a legjobbakat tudjuk kívánni neki."

A fentiekből több dologra is lehet következtetni – amennyiben jól értjük, amit értünk, az azért meglepő, mert Rex Brown annak idején a Panterában is a leginkább hideg fejű, legjózanabb életű tag hírében állt.

Ami Bruderst illeti, Phil szerint feszes, szilárd játéka mellett az is erényei sorát gyarapítja, hogy old school módon az ujjaival pengeti a basszusgitárt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.