Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Symphony X: lesz folytatás, de Romeo időt ad Allennek

War Of The Worlds / Pt. 1 címmel július 27-én, a Music Theories Recordings és a Mascot Label Group közös kiadásában jelenik meg Michael Romeo új szólóalbuma. A Symphony X gitárosa szerint ugyanakkor nincs vége anyabandájának sem.

0601mikeromeo

Tízdalos szólóalbummal jelentkezik július végén Michael Romeo, a rajongótábor pedig továbbra is aggódik a Symphony X-ért, akik legutóbb 2015-ben, Underworld címmel adtak ki lemezt. Tavaly úgy tűnt, jó ideig nem is készül folytatás, mivel Russell Allen elsősorban az Adrenaline Mobbal akart foglalkozni. Utóbbi banda azonban az egy évvel ezelőtti autószerencsétlenség és David Zablidowsky basszer halála után leállni látszik. Mike LePond basszer év elején már azt mondta, hamarosan ismét összejön a Symphony X, de aztán nem érkeztek hírek a csapat felől.

„Valamikor igen”, felelte Romeo a Metal Waninak, amikor arról kérdezték, megvalósulhat-e a Symphony X újonnani összejövetele. „Épp most fejeztem be a szólóalbumom munkálatait, szóval most ezzel foglalkozom, és várom, hogy kiderüljön, mik Russ tervei. Két hete beszéltünk, nagyon nehéz időket élt meg a baleset miatt, ami kicsit más perspektívába helyezi a dolgokat, szóval nem vagyok biztos benne, mihez is szeretne kezdeni. Szóval nem tudom, mit válaszoljak erre. De egyszer biztosan ki fogjuk találni, mi legyen a következő lépés, és megindulunk előre. Ki kell várni. Ahogy mondtam, Russell kemény időkön van túl, a baleset tragédiája nehéz terhet helyezett rá, szóval megadtam neki a szükséges időt, hogy átgondolja a dolgokat. Teljesen érthető ez az egész. Mondtam neki, hogy szánja rá az időt, rendezze a gondolatait, aztán majd szóljon, mit csináljunk.”

Romeo lemezének dallistája az alábbi lesz:

01. Introduction
02. Fear Of The Unknown
03. Black
04. Fucking Robotos
05. Djinn
06. Believe
07. Difference
08. War Machine
09. Oblivion
10. Constellations

A lemezről két dal is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 lambertkoma 2018-07-17 07:57
A Symphony X nemcsak azért a kedvenc bandám, mert kurvajó zenét csinálnak. Nem dédelgetnek vágyálmokat sztárságról, globális kereskedelmi sikerről, csak zenélnek a saját stílusukban. Náluk van az utóbbi 20-25 év legjobb énekese, legegyedibb gitárosa (persze a többiek se fakezű senkik). Emellett emberileg is szimpatikusak és valószínűleg barátok is. Remélem Russell magára talál, bár elképzelni se tudom min mehet át. Egyébként ez a Romeo-lemez egy kissé SyX-pótlék jellegű, de azért nagyon várom.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.