Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sweet, Lynch, Lomenzo, Tichy: új dallamos metal szupergroup alakult

2014 elején közös lemezt készít a Stryper frontembere, Michael Sweet, a Dokken egykori, a Lynch Mob és a T&N jelenlegi gitárosa, George Lynch, illetve James Lomenzo basszer (korábban többek között Megadeth, White Lion, Black Label Society) és Brian Tichy dobos (manapság S.U.N., azelőtt Whitesnake, Pride & Glory satöbbi). A pontos részletek egyelőre nem ismertek.

Michael Sweet (a képen) egyelőre még csak a projekt tényét jelentette be, a formációnak még hivatalos neve sincs, és azt sem tudni, pontosan miben utaznak majd. Az mindenesetre biztos, hogy Sweet a T&N projekt kapcsán került kapcsolatba a gitárossal, és ebben a projektben Brian Tichy is vastagon benne van, még ha egyelőre nem is tudni, hogy az év második felében esedékes turnékon ott tud-e majd lenni a koncerteken, ahol Sweet énekli majd a csapattal a klasszikus Dokken dalokat. Lynch szerint a döntés abszolút egyetértésben fogant a zenekaron belül, és nemcsak Sweet kiváló hangadottságai, hanem pozitív személyisége és jó természete is szerepet játszott benne.

A nemrég egy Second Coming című, újra feljátszott régi klasszikusokat rejtő albummal jelentkezett Stryper már stúdióban dolgozik a következő nagylemez anyagán, ami még idén megjelenik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Mókus 2013-05-03 13:50
Mégegy Lynch mob? Már ott a Souls of We, meg George szóló cuccai, a T&N. lehet, hogy nem kéne már több ugyanolyan bandát csinálni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.