Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sunset: Celine Dion-feldolgozás a nyárzáró koncert elé

Minden idők egyik legnagyobb slágerének metalos verzióját készítette el a budapesti Sunset, akik a My Heart Will Go Ont gyúrták át a saját stílusukba. A csapat a nyár utolsó napján az A38-on játszik.

0119sunset

„A budapesti Sunset zenekar gondolt egy erőset és feldolgozta a Titanic című film betétdalát, Celine Dion klasszikusát, a My Heart Will Go Ont. A dalhoz videó is készült, amelyben a srácok a legemblematikusabb jelenteket elevenítették meg a maguk módján, s mivel kizárólag férfiakból álló zenekarról van szó, így az egész kapott egy erőteljes bromance-es felütést”, áll a sajátos feldolgozást felvezető közleményben. A dalban közreműködött az az Oláh Marcell is, aki zenekarával, a Borders Of Byzantiummal augusztus 31-én az A38 tetőteraszán nyitja majd a Sunsettel közös bulit. Őket követi a KIES zenekar, akik hamarosan bemutatják második nagylemezüket. Az este végén pedig a Sunset veszi át a színpadot. A rendezvény a hétköznapra való tekintettel legkésőbb este 10 órakor befejeződik. Részletek itt.

A Sunset első albuma, a We Are Eternity az év első felében jelent meg. A koncert további exkluzivitása, hogy ez a gitáros Norbi utolsó koncertje a Sunset színeiben. „Kiválásának nincs különösebb oka, egyszerűen nehéz megszervezni a közös munkát a távolság miatt", mondja a zenekar.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.