Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Súlyosabb és sötétebb a Worship Musicnál az új Anthrax

1118anthrax For All Kings címmel, február 26-án jelenik meg az Anthrax új albuma, amelyet Európában a Nuclear Blast, Észak-Amerikában a Megaforce gondoz. Joey Belladonna énekes szerint a zenekar pontosan azt teszi, amit tennie kell, és a lemezre senkinek sem lesz oka panaszkodni.

For All Kings címmel, február utolsó napjaiban kerül a boltokba az Anthrax új albuma. A 2011-es Worship Music folytatásának producere Jay Ruston volt, és ez lesz a banda első lemeze a Shadows Fallból ismert Jonathan Donais szólógitárossal. Az albumról egyelőre egy dalt ismerünk, a nemrég bemutatott Evil Twint, emellett két címet hoztak eddig nyilvánosságra, a The Battle Chose Ust és a You Gotta Believe-et, és Joey Belladonna szerint mindenki elégedett lesz majd az anyaggal. „Mindenképpen súlyosabb”, mondta a lemezről a Metal Forcesnak az énekes. „Énekileg pedig kicsit több terem volt most a dalokban, mint általában. Tényleg olyan az egész, mint a régi szép időkben. Végre esélyünk nyílt zenekarként dolgozni: senkit nem oldalról rángattunk be, ezt a csávót, meg azt a csávót, tudod, az összes lószar, amin régen keresztülmentünk, vagy a többiek keresztülmentek… Úgy szól a lemez, mint egy új Anthrax-album, és kész. Van benne a régi dolgokból, vannak benne újdonságok, és kicsit sötétebb is, sok tényleg érdekes pillanattal. Szerintem a lehető legjobb formában vagyunk most, és pontosan azt tesszük, amit tennünk kell.”

A zenekar november 7-ei bécsi koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+6 #3 valarmorgulisz 2015-11-30 21:21
Ebből a négyesből, most ők vannak egyértelműen a legnagyobb formában és legjobb helyzetben. Elképzelni sem tudom, hogy elbasszák ezt a lemezt.
Idézet
 
 
#2 P.R. 2015-11-30 20:56
Hajrá srácok!
Szerintem jó lemez lesz ez.
Idézet
 
 
+8 #1 a75 2015-11-30 16:29
Ááá, éreztem én, hogy súlyosabb lesz!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.