Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Súlyos infarktuson esett át a Refused frontembere

Szívroham után lábadozik a svéd Refused frontembere. Dennis Lyxzénék értelemszerűen lemondták aktuális fellépésüket, amelyet egyben utolsó svéd fesztiválbulijuknak ígértek.

0614ref

„Ma reggel súlyos szívinfarktusom volt a hotelszobámban – írta az Instán Dennis Lyxzén, a Refused 51 éves énekese. – Elképesztően fájdalmas és ijesztő volt, de az uppsalai kórház csodálatos orvosainak és nővéreinek köszönhetően még itt vagyok, hogy tovább küzdjek. A körülményekhez képest okésan érzem magam: kellemetlenül, fáradtan és zaklatottan. Utálok koncerteket lemondani, de az orvos azt mondta, hogy most néhány hétig eltilt a rocktól. Viszont jó hír, hogy a gyógyszerek segítségével remélhetőleg inkább előbb, mint később visszatérhetek önmagamhoz. Az élet furcsa és értékes. Vigyázzatok egymásra, és ne felejtsétek megmondani a szeretteiteknek, hogy szeretitek őket."

A Refused ma este a stockholmi Rosendal Garden Party fesztiválon lépett volna fel. A zenekar korábban karrierje utolsó hazai fesztiválbulijának ígérte a show-t.

 

Hozzászólások 

 
#1 Richter László 2024-06-14 14:32
Tyű ez ijesztő volt elsőre. Jobbulást!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.