Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Súlyos betegséggel harcol Brian May

1230brianmayKomoly betegséggel küzd Brian May. A Queen gitárosa minden decemberi koncertjét lemondta, de egyelőre nem hozta nyilvánosságra, pontosan milyen természetű problémái vannak.

Elvileg tizenegy állomásos turnéra indult volna Kerry Ellisszel közösen Brian May, de a körút elmarad, miután a Queen 69 éves gitárosának egészségügyi problémái támadtak. „Nagyon nem akartam meghozni ezt a döntést, de elkerülhetetlenné vált”, mondja Brian. „A mostani Adam Lamberttel közös Queen-koncerteket sikerült befejeznem Ázsiában, de közben egyre keményebben küzdöttem egy állhatatos betegséggel, amely teljesen kiöli belőlem az energiát és az akaratot. Mostanra olyan állapotba kerültem, hogy nem látom biztosítottnak a tőlem elvárható minőséget a lekötött koncerteken. Emellett erőteljesen azt javasolták, hogy pihenjek és gyógyuljak ahelyett, mint hogy nekiinduljak, és ne tudjam megfelelően ellátni a feladatomat, ami egyenesen tragikus lenne.”

May saját bevallása szerint nagyon kimerültnek érzi magát, és most elvonul valahová, hogy meggyógyuljon. A gitáros nem hozta nyilvánosságra, pontosan milyen természetű problémái támadtak, de mint ismeretes, korábban prosztatarák gyanújával vizsgálták.

 

Hozzászólások 

 
+33 #1 Doktorúr 2016-10-24 09:42
Ne már....! :( Bármi is a baj, gyógyuljon meg. Az egyik legszimpatikusa bb, óriási hatású zenész és emellett hatalmas koponya.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.