Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Suicidal Tendencies: jövő szerdán Budapesten!

Már csak alig több mint egy hét van hátra a Suicidal Tendencies harmadik magyarországi fellépéséig, amely július 11-én zajlik majd le a Zöld Pardonban. Mike Muirék június második felében a Metallica-féle Orion + fesztiválon is ott voltak, és a színpadon csatlakozott hozzájuk némi zenélés erejéig egy híresnek is nevezhető régi zenekari tag…

Július 11-én az új Zöld Pardonban játszik minden idők legnagyobb Los Angeles-i hardcore bandája, a Suicidal Tendencies, akiket mindössze 800 forintért lehet megtekinteni Budapesten. A bandában ma már csak Mike Muir énekes és Mike Clark gitáros képviselik a banda úgymond legismertebb, legsikeresebb összeállításának magját, de a muzsikusok azért a régi tagokkal is jóban vannak. Rocky George, a klasszikus Suicidal albumok szólógitárosa a banda 1995-ös feloszlásakor került ki a képből, és később sem tért vissza a fedélzetre, de 2008-ban vendégként egyszer fellépett Mike-ékkal egy speciális Infectious Grooves set erejéig Párizsban. Június 23-án a banda leghíresebb egykori zenésze, Robert Trujillo is ismét színpadra állt a bandával Atlantic Cityben: a Metallica basszusgitárosa az Orion Music + More fesztiválon ment ki a deszkákra Muirékkal az Infectious Grooves két dala, a Punk It Up és a Violent & Funky erejéig, amelyről alább videófelvétel is megtekinthető.

A Suicidal Tendencies július 11-én 20 órakor kezd a ZP-ben, ahová a baráti jegyár miatt érdemes igen korán megérkezni. A kapunyitás 18 órakor esedékes. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.