Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik az Arch Enemy

Megkezdte új lemezének felvételeit az Arch Enemy. A világ egyik legsikeresebb melodikus death metal gépezete egy dél-svédországi stúdióban látott neki a munkálatoknak, méghozzá producer nélkül. A hangmérnöki feladatokkal a Doomsday Machine-en már bevált Rickard Bengtssont bízták meg.

„Nagyon kreatív és inspiráló időket töltöttünk a lemez megírásával", mondta a stúdióból Daniel Erlandsson dobos, aki már rögzítette is saját sávjait. „Az új dalok hallatán mindez teljesen nyilvánvaló lesz. Az anyag nagyon változatos, roppant dallamos és szélsőségesen súlyos dolgok egyaránt vannak benne. Nincs hiány gyilkos riffekből és összetett gitármunkából sem, az Amott tesók ismét előrukkoltak néhány óriási, de egyben nagyon fifikás ötlettel..." Erlandsson azt is elárulta, hogy a lemezen szereplő dalok némelyike a leggyorsabbak közé tartozik, amiket csak valaha is rögzített, de a tempókat tekintve is széles skálán mozognak az új témák.

Ez lesz az Arch Enemy első stúdióanyaga a 2007-es Rise Of The Tyrant óta. További jó hír, hogy a 2009-es budapesti buli után jövő júniusban ismét Magyarországon köszönthetjük majd a bandát a 2011-es Metalfesten. Mike Amott-tal készített másfél évvel ezelőtti interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Szikla Joe 2010-12-28 16:56
Örömteli hír!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.