Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik a Helloween

Megkezdte új nagylemezének felvételeit a Helloween. Az egyelőre cím nélküli albumnak már hozzávetőleges megjelenési dátuma is van: ha minden rendben megy, jövő tavasz végén kerülhet a boltokba.

A mostani állás szerint 2015 májusában jelenhet meg a Helloween új albuma a Nuclear Blast gondozásában. A veterán banda a 2000-es The Dark Ride és a 2003-as Rabbit Don’t Come Easy idején dolgozott Európa első számú metalkiadójánál, és mivel a legutóbbi Straight Out Of Hell különösen sikeresnek számított, vélhetően egy újabb jó széria kezdődik majd a karrierjükben a következő lemezzel. A producer ennek megfelelően a régi kollaboráns, Charlie Bauerfeind lesz, a felvételek pedig már folynak is Andi Deris énekes tenerifei stúdiójában.

A munkálatokról alább megtekinthető egy rövid videó.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Bathory Gabor 2014-10-29 13:02
Bízom benne, hogy ezúttal a Straight könnyedebb, slágeresebb irányvonalánál egy súlyosabb, sötétebb, komplexebb anyagot szülnek Weikiék. Na, egy olyanra vágyom tőlük kb., mint a Better Than Raw és a 7 Sinners keresztezése. Vagy mint a Walls Of Jericho... :)
Idézet
 
 
+2 #1 Terror tarol 2014-10-28 18:45
Várós, nagyon szeretem a Helloweent, meg a Andy Derris időszakot is. Talán még az Unisonicnál is jobban bejön. Ezek legalább még mindig ZENÉLNEK, nem csak dübörögnek meg ordibának. Power + heavy metal forever!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.