Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stu Block áll majd az Annihilator mikrofonjánál a következő turnén

Ismét leköszön az Annihilator mikrofonjától Jeff Waters. A csapat új énekese a közeljövő koncertjein Stu Block (Iced Earth, Into Eternity) lesz, igaz, egyelőre nem tudni, mennyire tekinthető véglegesnek a megoldás.

1011annihilator

Összesen tizennyolc nagylemezt dob majd piacra gazdagon megbónuszolt változatban az earMUSIC kiadó az Annihilatortől. A vállalkozás mindenképpen hiánypótló, Jeff Waters zenekarának diszkográfiája ugyanis részben beszerezhetetlen ma már normális kereskedelmi forgalomban, számos lemezük pedig hivatalosan meg sem jelent annak idején a világ összes régiójában. Az első megjelenés a 2007-es Metal nagylemez új változata lesz Metal II címmel, február 18-án, amelynek ettől függetlenül természetesen az alapkiszerelése is megjelenik feljavított formában a jövőben. A Metal II elsődleges érdekessége, hogy Waters két kiváló zenész, Dave Lombardo dobos (Slayer, Grip Inc., Suicidal Tendencies) és Stu Block énekes (Iced Earth, Into Eternity) segítségével újravette az albumot, amelyen emellett számos további rangos vendég bukkan fel.

Waters a Blabbermouthnak adott friss interjújában most azt is elárulta: Block szerződtetése nem ideiglenes vagy alkalmi megoldás, az Iced Earthből tavaly kilépett énekes lesz majd látható a közeljövő jubileumi koncertjein is a csapatban – igaz, arról egyelőre nem szól a fáma, milyen időtávra szól az együttműködés. A szóban forgó bulikon egyébként két korai korszakos frontember, Coburn Pharr és Aaron Randall is felbukkanhat. „Megkérdeztem Stutól, benne lenne-e a jubileumi turnénkban, mert úgy harmincegy-harminckét évesek az első Roadrunner kiadós lemezeink, és Észak-Amerikában nagyjából csak ezeket hallotta tőlünk bárki is, főleg az első kettőt. Miközben van még további tizennégy albumunk… Mondtam Stunak, hogy nem akarok tovább énekelni, mert túl megterhelő, rengeteget kivesz belőlem, és nem is vagyok igazán kiemelkedő énekes, tényleg komoly nehézséget okoz egyszerre gitároznom és énekelnem. Ő pedig azonnal igent mondott az évfordulós turnéra. Emellett pedig marha jó beugró is, ha a további énekesek épp nincsenek jól vagy nem tudják vállalni a fellépéseket.”

annihilator_cAz Eddie Van Halen és Alexi Laiho emlékének ajánlott Metal II dal- és vendéglistája az alábbi:

01. Chasing The High (ft. Willie Adler)
02. Downright Dominate (ft. Alexi Laiho)
03. Army Of One (ft. Steve „Lips" Kudlow)
04. Couple Suicide (ft. Danko Jones and Angela Gossow)
05. Heavy Metal Maniac (ft. Dan Beehler and Allan Johnson)
06. Haunted (ft. Jesper Strömblad)
07. Romeo Delight
08. Detonation (ft. Jacob Lynam)
09. Clown Parade (ft. Jeff Loomis)
10. Smothered (ft. Anders Björler)
11. Kicked (ft. Corey Beaulieu)

A néhai Laiho mesterrel megerősített Downright Dominate és a Van Halen Romeo Delightjának feldolgozása már meghallgatható a lemezről.

 

Hozzászólások 

 
#4 Abigél 2022-01-28 21:36
Tök mindegy ki az énekes, mert jó számok kellenek már. Waters nem egy jó dalszerző az biztos Ahogy sokak leírták már, az 1-4 lemez után kipukkadt a ötlet-lufija. Szerintem fel kellene már oszlatnia magát, és lemenne gitártanárnak :).
Idézet
 
 
#3 Gábor 2022-01-28 20:52
Ahhoz képest elég sokat énekelt...
Idézet
 
 
#2 Equinox 2022-01-28 19:19
Ráfér egy rendes énekes a bandára. Jó döntés
Idézet
 
 
#1 Tulus 2022-01-28 16:00
Remélem így is marad. Nem tudom meghallgatni a Waters-énekelte lemezeket.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.