Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stresszmentes környezetben sötétebb és intenzívebb zene születik

Már dolgozik új nagylemeze anyagán az ohiói The Devil Wears Prada, amely a zenekar szerint sötétebb és súlyosabb lesz a legutóbbi albumnál. A megjelenés 2013 vége felé várható, ám előtte még egy magyarországi fellépés is vár rájuk Tokajban.

„Két héttel ezelőtt mindannyian Portlandba repültünk, ahol Chris Rubey gitáros él, és megkezdtük az új album munkálatait", mondta a Noisecreepnek Mike Hranica énekes. „Jó itt lenni, mert jóval kevésbé stresszes hely, mint mondjuk Chicago. Nem is emlékszem, mikor voltunk utoljára ennyire produktívak, mint mostanában, csak úgy áradnak a jobbnál jobb ötletek. Általában Chris az, aki előáll a riffekkel, és amiket mostanában mutatott, egyszerűen könyörtelenek. Az is nagyon izgalmas, ahogy a billentyűk szólnak: sötéten, intenzíven. Ének szempontjából pedig rengeteget tanultam az utolsó lemez munkálatai közben, és haladok tovább az ott megkezdett úton, és ugyanez a szenvedéssel, szomorúsággal teli szövegekre is áll. Ez a lemez biztosan sötétebb lesz a Dead Throne-nál."

A tavalyelőtti Dead Throne komoly sikereket hozott a csapatnak, és a Billboard-lista tizedik helyén kezdett. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a banda ismét Adam Dutkiewiczet kéri-e fel producernek a folytatáshoz, az azonban biztosnak látszik, hogy az album még idén a boltokba kerül. A csapat legutóbbi kiadványa egy élő CD/DVD volt tavaly nyáron Dead & Alive címmel, amelynek anyagát a Dead Throne amerikai turnéján rögzítették.

A The Devil Wears Prada már biztosan ott lesz az idei, június 25-30. között megrendezendő Hegyalja Fesztiválon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.