Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Storm: új szólódal a Nightwish énekesnőjétől

Storm címmel közzétette új szólódalát Floor Jansen. A Nightwish énekesnőjétől hamarosan egy teljes nagylemez is megjelenik.

1128floor

Meghallgatható Floor Jansen második önálló száma, a Storm. Az énekesnő nemrég a Warner-birodalomhoz tartozó ADA kiadóhoz szerződött, és itt érkezik majd első szólóalbuma valamikor még az idei év folyamán. „Ez egy popdal, tehát nem metál és nem rock, de mindenképpen jellemző rám – mondta a korábban bemutatott Fire-ről Floor. – Ugyanakkor egy új album első dala nem jellemezheti az összes többit maradéktalanul.”

Az énekesnő a Nightwish élén idén kétszer is fellép Magyarországon: július 30-án a FEZEN-en, december 20-án pedig a Papp László Budapest Sportarénában koncerteznek. Az önálló buli részletei itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 bogar 2022-05-27 20:43
Floor a kedvenc énekesnőm. Ahogy mondani szokás, felőlem a telefonkönyvet is énekelhetné. (Énekli is egyébként! Rá lehet keresni.), de egyik szólódala sem tetszik. Nem azért mert nem rock, vagy metal, hanem azért, mert 12 egy tucat dalok.
Persze, értem, hogy most nagyon nyomul, mert eszméletlenül fut vele a szekér Hollandiában, és ugye addig kell ütni a vasat, amig meleg.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.