Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stone Sour: készülőben az évtized konceptalbuma?

Ugyan az év elején a Slipknoté a terep először az ausztráliai Soundwave fesztiválturnén, majd Észak-Amerikában, Corey Taylor énekes még idén ki akarja hozni másik bandája, a Stone Sour negyedik nagylemezét, amelyről most végre bővebb információkat is elárult egy interjúban.

„Még írjuk és rögzítjük a dalokat", nyilatkozta Corey az Artisannak. „Jelenleg tizenhárom teljesen kész nótánk van, illetve hat olyan, amit feldemózhatok, de Josh (Josh Rand gitáros) is rendelkezik talán két-három olyan dallal, amik még alakulgatnak. És párat még Jim (James Root gitáros) is hoz majd. Az igazi célunk egy dupla konceptlemez, amit csakis a Pink Floyd-féle The Wall, illetve az Alice In Chains-féle Dirt felszteroidozott keverékeként tudok jellemezni. Úgy gondolom, fantasztikus lesz, és ha fogalmazhatok így, a legnagyobb szabású dolog is egyben, amit valaha is csináltunk a pályánk során."

Corey már korábban is tett kijelentéseket azt illetően, hogy a Stone Sour valami grandiózusra készül, de ennyire konkrét formában még egyszer sem érzékeltette, mire is lehet tőlük számítani. Az eddigi nyilatkozatok alapján a történet egy férfi személyes sztoriját meséli majd el, aki a fiatalkorból már kinőve, de még azért távolról sem idős fejjel akarja megtalálni helyét az életben. A jelenlegi tervek szerint a végleges anyagot otthon, Iowában rögzítik majd David Bottrill producerrel, aki korábban többek között Peter Gabriellel, a Toollal és a Muse-zal is dolgozott már.

Addig azonban Coreyra és Jamesre még néhány komoly kör vár a Slipknottal, akik februárban és márciusban Ausztráliában, június közepétől pedig Észak-Amerikában turnéznak majd.

 

Hozzászólások 

 
-3 #2 Benjoe 2012-01-04 15:08
csak a love kell neki a knotbol mar. undorito penzhajhasz!
Idézet
 
 
+2 #1 M 2012-01-04 14:34
van egy olyan érzésem h Corey-nak már nem a Slipknot jelenti a fő prioritást
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.