Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Steve DiGiorgio lehet a Megadeth új basszusgitárosa?

Rajongói találgatások szerint Steve DiGiorgióval játszathatta újra David Ellefson basszusgitársávjait Dave Mustaine a Megadeth új lemezére. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs, de a teóriát több jel is erősíti.

0615steve

Pár napja egy rövid kis videóban már felbukkant a Megadeth titokzatos új basszusgitárosa, akiből a háttérben mindössze két térdet lehetett látni, illetve hangszere egy részét, ám ennek alapján a szemfüles rajongók természetesen azonnal elkezdték találgatni, kiről lehet szó. A legtöbb jel arra mutat, hogy Dave Mustaine a thrash műfaj egyik legnagyobb bőgősegyéniségével, Steve DiGiorgióval (jelenleg Testament, korábban Death, Sadus, Sebastian Bach és még ki tudja, hány zenekar) játszathatta újra az online maszturbálós videójának nyilvánosságra kerülésével állását elvesztő David Ellefson sávjait a következő lemezre. Erre utal az említett öthúros BTB Ibanez basszusgitár, de DiGiorgio több tweetje is: a basszer rendszeresen kommentel a DiGiorno pizzalánc Twitterére, és most olyanokat írt ki, mint „Pizza Sells... But Who's Buying?", illetve „Metal Is My Business... And Business Is Good". Még árulkodóbb jelnek tűnik, hogy e bejegyzéseket utóbb törölte...

Többen ugyanakkor direkt trollkodásnak vélik DiGiorgio megnyilvánulásait, és úgy vélik: valójában a szintén ugyanilyen hangszeren játszó Felipe Andreoli nyomta fel a friss sávokat. Ezt a teóriát az erősíti, hogy Felipe a Megadeth szólógitárosa, Kiko Loureiro jóbarátja és korábbi kollégája volt az Angrában. Két dolog mindenesetre biztosnak tűnik a mostani állás szerint. Az egyik, hogy noha több rajongó is egyből Jason Newsted leigazolását valószínűsítette Ellefson kirúgása után, ezeknek a híreknek mind Mustaine, mind Newsted felesége szerint semmi alapjuk. A másik, hogy Juniornak nincs visszaút a csapatba, Mustaine szerint soha többé nem lesz a Megadeth tagja. „Hogy van-e bármi esély Ellefson későbbi visszatérésére? A válasz nem" – zárta rövidre a témát Dave a Rock Feednek adott interjújában.

 

Hozzászólások 

 
#6 Eugen 2021-07-16 09:45
Idézet - Hirhozo:
Idézet - Eugen:
"mind Newsted felesége szerint"

Valamiért nem kedvelem, amikor feleségek nyilatkozgatnak az ilyen témákban.


Newsted is nyilatkozta valahol már rég.


Ezt értem, de ettől függetlenül érdekelne, hogyan és mikor kerül sor arra, hogy az asszony nyilatkozzon. Nem ért rá Jason, és a felesége ment be egy reggeli rádióműsorba? :-)
Idézet
 
 
#5 Hirhozo 2021-07-15 15:41
Idézet - Eugen:
"mind Newsted felesége szerint"

Valamiért nem kedvelem, amikor feleségek nyilatkozgatnak az ilyen témákban.


Newsted is nyilatkozta valahol már rég.
Idézet
 
 
#4 rockart 2021-07-15 13:49
Szerintem, igazából Ellefson csak "arra kellett" 2010-ben, hogy a RIP 20. évfordulós turnét üzletileg a legsikeresebben le tudja hozni Mustaine. Onnantól fogva, meg ő is csak egy fizetett "idénymunkás" volt kb. Nagyon nem hiszem, hogy hullajtott krokodil könnyeket érte Mr. Big Mouth.
Idézet
 
 
#3 Eugen 2021-07-15 12:01
"mind Newsted felesége szerint"

Valamiért nem kedvelem, amikor feleségek nyilatkozgatnak az ilyen témákban.
Idézet
 
 
#2 DjLokolbasz 2021-07-15 10:59
Persze, nincs visszaut… ez el is hiszem neki. Ja, nem.
Idézet
 
 
#1 asvader 2021-07-15 10:06
Én DiGiorgio félistent eddig csak fretless-en láttam játszani.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.