Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stephen Carpenter nélkül jön át Európába a Deftones

Hamarosan Budapestet is érinti a Deftones európai turnéja, ám a csapat rajongói nemcsak a nemrég távozott Sergio Vega basszert, hanem a banda zenei agyát is nélkülözni lesznek kénytelenek: Stephen Carpenter nem tart társaival a koncerteken.

0520deftones

Komoly megdöbbenést okozott a Deftones táborában nemrég Sergio Vega basszer távozása, aki helyett Fred Sablant lehet látni az aktuális bulikon. Most azonban még nagyobb felbolydulás várható a hívek körében, ugyanis Stephen Carpenter gitáros sem lesz ott a színpadon a jövő hónapban startoló európai koncerteken – így a június 24-ei budapesti fellépésen sem. „Akármennyire is szeretnék útra kelni a testvéreimmel, és a játszani a fantasztikus nemzetközi közönségünknek, úgy döntöttem, egyelőre csak idehaza állok színpadra – áll Stephen nyilatkozatában. – A világban jelenleg folyó események fényében egyszerűen nem állok még készen rá, hogy elmenjek otthonról, és elhagyjam az országot.”

Carpenter helyére az egy időben a Will Havenben is kisegített Lance Jackman ugrik majd be, aki tavasszal pár bulit már játszott a bandával.

A Deftones a turnén tehát Magyarországon is fellép, a koncert a Budapest Parkban lesz. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#8 Harek 2022-05-24 23:53
Ja, az USA az biztonságos, jó helyen is van ott... Szerintem simán pótolható figura és lassan a banda is megunja ezeket a faszságokat. Az uccsó előtti lemeznél elfelejtett próbára járni, dalokat készíteni - utólag nem tetszett neki, hogy valahogy elkészült nélküle is. Most vajon mikor kezd majd el hisztizni, hogy nincs gázsi a turnéért?! :) Pedig nálunk aztán jócskán letagadhatná a Balatont ez a gyepmester., lenne rá esze, az biztos.
Idézet
 
 
#7 queensryche999 2022-05-24 16:40
Idézet - Kockasfülű Demonaz:
Idézet - the raven:
Megértem őt.


Akkor elmagyaráznád?


Nem hallgatok Deftones-t (nem kritikának szánom, ez van) és Carpenter dolgait sem követem (bár tudom, hogy ESP endorser), de arra emlékszem, hogy a tag nem hisz a (kovid) vírusban (gondolom oltásellenes is), mellesleg laposföld-hívő és egyébként is szereti az összeesküvés elméleteket. Ennek fényében nem meglepő ez a nyilatkozat, mellesleg Carpenterre nézve is árulkodó.
Idézet
 
 
#6 sakk blabbath 2022-05-23 10:52
"A világban jelenleg folyó események fényében egyszerűen nem állok még készen rá, hogy elmenjek otthonról, és elhagyjam az országot."

Lehet én vagyok a hülye, de milyen események folynak a világban, ami miatt nem áll készen, hogy elhagyja az USÁ-t? A lokális orosz-ukrán háború? A végetért pandémia? Nem akarok laposföldezni, tényleg kíváncsi vagyok rá, mi lehet az oka, mert ez a nyilatkozat nem magyarázat, ne haragudj.
.



Idézet - the raven:
Idézet - Kockasfülű Demonaz:
Idézet - the raven:
Megértem őt.


Akkor elmagyaráznád?

Nem hinném ,hogy magyaráznom kell.Carpenter elmagyarázta.Egyébként maximálisan egyetértek azzal,hogy Deftones Carpenter nélkül...inkább hagyjuk.
Idézet
 
 
#5 Hululu 2022-05-23 10:20
Európa túlzottan peremvidék. Rosszul lép, megszédül, leesik a földkorongról, aztán kész is a baj.
Idézet
 
 
#4 the raven 2022-05-23 09:26
Idézet - Kockasfülű Demonaz:
Idézet - the raven:
Megértem őt.


Akkor elmagyaráznád?

Nem hinném ,hogy magyaráznom kell.Carpenter elmagyarázta.Egyébként maximálisan egyetértek azzal,hogy Deftones Carpenter nélkül...inkább hagyjuk.
Idézet
 
 
#3 Bólogató kutya 2022-05-22 09:47
Deftones koncert Stephen Carpenter nélkül.
Judas Priest koncert a két alapító gitáros nélkül, meg ugye volt nemrég a kavarás, hogy csak 1 gitáros lesz ezentúl, persze ezt visszavonták később. Tipton betegsége miatt érthető nyilván, KK meg rég elment már, Richie Faulkner pedig több, mint meggyőző.
Korn koncert Fieldy nélkül (?), bár itt nagy a csend, hogy mi is van az alapító basszusgitáross al, aki a zenekar megszólalását is nagyban befolyásolja. Tudja valaki, hogy mi ez az eltűnés részéről?
Furcsa koncertek lesznek ezek...
Idézet
 
 
#2 Kockasfülű Demonaz 2022-05-22 08:32
Idézet - the raven:
Megértem őt.


Akkor elmagyaráznád?
Idézet
 
 
#1 the raven 2022-05-21 20:20
Megértem őt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.