Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stanley, Slash, McCready, Lita és John 5 is szerepel Ace Frehley új lemezén

0213aceMeglehetősen régen dolgozott stúdiófelvételen közösen a KISS alapfelállásának két tagja, Paul Stanley énekes/gitáros és Ace Frehley szólógitáros, most azonban – minden korábbi csúf sajtóüzengetés ellenére – ismét megtörtént a dolog. Az apropót Ace áprilisban megjelenő feldolgozáslemeze adta.

Április 15-én jelenik meg Ace Frehley Origins Vol. 1 című feldolgozásalbuma az eOne kiadó gondozásában, amelyen a KISS ősfelállásának legendás szólógitárosa számos vendéget is felvonultat: a Thin Lizzy Emeraldjében például Slash segíti ki Ace-t, Lita Ford énekel és gitározik a The Troggs Wild Thingjében, de felbukkan a lemezen Mike McCready a Pearl Jamből, illetve John 5 is. A legnagyobb érdeklődésre azonban bizonyosan Paul Stanley szereplése tarthat számot, hiszen ő az 1998-as Psycho Circus lemez óta nem dolgozott közösen Frehley-vel a stúdióban, ráadásul mióta utóbbi távozott a KISS-ből, nem spóroltak különösebben a sajtóban sem az egymásra tett pikírt megjegyzésekkel. Stanley a Free Fire And Waterének feldolgozásában bukkan fel az anyagon.

„Minden civakodás ellenére rengeteg varázslatos élmény köt össze bennünket", mondta Paul a KBAD 94.5 rádiónak. „Együtt kezdtük el ezt az egészet, szóval függetlenül attól, hogy mik hangzanak el néha itt-ott, amiket aztán mindenki felnagyít, egy család vagyunk. Lehet, hogy rosszul működő család, de mindenképpen család. Ace felhívott, megkérdezte, szerepelnék-e a lemezén, én pedig azt mondtam, persze, természetesen. És csak örülök neki, ha sikeres, mert senki bukásának nem szeretek a tanúja lenni, főleg nem olyanénak, aki közel áll hozzám. Lehet, hogy nem beszélünk hetente, még csak havonta sem, de örök kapocs fűz össze bennünket."

acefrehley_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. White Room (Cream)
02. Street Fighting Man (Rolling Stones)
03. Spanish Castle Magic (Jimi Hendrix) (feat. John 5)
04. Fire And Water (Free) (feat. Paul Stanley)
05. Emerald (Thin Lizzy) (feat. Slash)
06. Bring It On Home (Led Zeppelin)
07. Wild Thing (The Troggs) (feat. Lita Ford)
08. Parasite (KISS) (feat. John 5)
09. Magic Carpet Ride (Steppenwolf)
10. Cold Gin (KISS) (feat. Mike McCready)
11. Till The End Of The Day (The Kinks)
12. Rock And Roll Hell (KISS)

Ace a megjelenést követően turnézni is fog a lemezzel. Csapatának tagjai Richie Scarlet gitáros, Chris Wyse basszer és Scott Coogan dobos. A White Room alább máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.