Shock!

május 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stadionrock, popzenei innovációk és „táncolható szuperslágerek” az új Amaranthe-albumon

0805amarantheBefejezte új nagylemezének munkálatait a svéd Amaranthe, amely októberben jelenik meg Maximalism címmel a Spinefarmnál. Friss turnéplakátjukon egy magyar dátum is szerepel november 15-ére.

Maximalism címmel jelenik meg októberben a svéd Amaranthe új albuma a Spinefarm gondozásában, amely két évvel követi a legutóbbi Massive Addictive-et, és Jakob Herrman producerrel rögzítette a zenekar Göteborgban. „Biztos, hogy ez az eddigi legváltozatosabb lemezünk", mondta korábban a zenéről Olof Mörck gitáros. „A ránk jellemző sarkos modern metal továbbra is jelen van, de stílusok még szélesebb körű egyvelegével keverve, mint valaha. Tényleg minden van benne a stadionrocktól a popzene legfrissebb innovációin át egészen a táncolható szuperslágerekig. Számítsatok rá, hogy ezek a dalok örökre bevésik magukat az agyatokba, és soha nem távoznak onnan!"

A zenekar már közzétette az őszi európai turnémenetrendet, amely alapján november 15-én ismét Budapesten, a Barba Negrában játszanak majd. Elize Rydék a Sonic Syndicate és a Smash Into Pieces társaságában érkeznek majd hozzánk.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 drav 2016-08-07 11:45
Ez az év híre a feleségemnek!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.