Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel új albumot ad ki a Mr. Big

0626mrbig...The Stories We Could Tell címmel jön ki szeptemberben a Frontiersnél a Mr. Big új albuma. A zenekar felállása természetesen változatlan, Eric Martin énekes, Billy Sheehan basszer, Paul Gilbert gitáros és Pat Torpey dobos egyaránt felsorakozott az ügy mellett.

Talán furcsa, talán nem, de korántsem tűnt biztosnak, hogy lesz új Mr. Big lemez: a legtechnikásabb hajmetalosok visszatérését jelentő, 2010-es What If... ugyan hatalmas sikert aratott, de a zenekar utána elég sokáig hezitált a folytatással. „2009 és 2010 azzal telt, hogy rákészültünk a dolgokra, 2011-ben pedig hét hónapon át turnéztunk", mondta múlt évben a Shock!-nak adott interjújában Eric. „Aztán úgy voltam vele, hogy ideje ismét munkához látni, de a többiek a saját dolgaikkal foglalkoztak, amin eléggé fel is húztam magam. Az igazság viszont az, hogy hét hónap nagyon hosszú idő, és az ilyesfajta turnézás inkább a '90-es években ment. Nem is így terveztük a dolgot, csupán néhány bulit akartunk, de aztán beindultak az emberek, és folyamatosan hívtak minket mindenhová. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a turnén, és anyagilag is marhára megérte, de nem akartuk túlzásba vinni a dolgot, és újra visszahozni azt a feszültségekkel teli időszakot, ami miatt anno szétmentünk. Azt hiszem, azért van most egy kis szünet, mert olyan sokáig voltunk úton 2011-ben. Úgy gondolom, ha 2014-ben megcsináljuk, akkor lesz új lemez. Ha pedig nem, akkor valószínűleg a What If... volt az utolsó."

Eszerint tehát szerencsére mégis lesz folytatás. A ...The Stories We Could Tell első single-jét még nyáron bemutatják.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 frontiers 2014-06-26 08:35
Nagyon-nagyon várós ez a lemez a What if után! Ha csak meg fogja közelíteni azt a szintet... Nem sok lemezt hallgatok a 2000-es évekből, de ez klasszikussá nőtte ki magát nálam 3 év alatt!
Jöhetnének Pestre is az új turnéval!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.