Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel érkezik az Unearth új produkciója

0425unearthMáris stúdióba vonult a massachusettsi Unearth legénysége, hogy elkezdjék a munkát új nagylemezükön. Trevor Phippsék producere Mark Lewis (The Black Dahlia Murder, Whitechapel, Devildriver, Trivium) lesz, az új album pedig valamikor ősszel kerülhet a boltokba.

Az Unearth és régi kiadója, a Metal Blade szerződése lejárt, így egyelőre nem tudni, melyik cég gondozza majd az anyagot, a csapatnak azonban nincsenek különösebb aggodalmai emiatt. „Egyelőre a levegőben lóg a kérdés", mondta a témáról Phipps a Horns Up Rocks!-nak. „Akad pár cég, ami szóbajöhet, és biztos vagyok benne, hogy pár héten belül meglesz a stabil otthonunk. Ez akár a Metal Blade is lehet: egyszerűen csak lejárt a szerződésünk, és másokkal is tárgyalunk a folytatásról. A Metal Blade remek cég, és akár náluk is kiköthetünk megint, de majd meglátjuk." Egyes zeneipari információk szerint azonban a metalcore hullám egyik vezérhajója és túlélője elsősorban inkább az eOne-hoz szerződik majd, az új lemez pedig valamikor szeptember-október tájékán várható.

Az Unearth egy komoly amerikai turnéval kezdte 2013-at a Whitechapel és az Emmure társaságában, Brothers Of Brutality Tour néven. Családi okok miatt a körúton a Fear Factory jelenlegi és a Chimaira egykori basszere helyettesítette John „Slo" Maggard bőgőst. A banda legutóbbi albuma 2011 nyarán jelent meg Darkness In The Light címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.