Shock!

május 12.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel érkezik a kettes Avatarium

0521avatOktóberben jön ki a Nuclear Blastnél a Leif Edling-féle Avatarium második nagylemeze. A banda novemberi európai turnéja Bécset is eléri, de a főnök valószínűleg még itt sem lesz velük továbbra is rejtélyes egészségügyi problémái miatt.

„Az elmúlt hat hónapot dalszerzéssel, próbákkal, demózással töltöttük, és most végre megkezdtük a következő albumunk felvételeit”, mondja Marcus Jidell gitáros a 2013-as debütáló nagylemez folytatásáról. „Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk a friss nóták miatt, és mivel az album októberben jelenik meg, hogyan másképpen is ünnepelhetnénk meg megfelelőbben ezt, mint egy turnéval rögtön utána? Az Avatarium imád koncertezni, minden estét megpróbálunk különlegessé tenni, és napjaink súlyos hangzásaival vegyíteni a ’70-es évek ízeit. Nagyszerű az is, hogy két kiváló bandával indulhatunk útnak a The Vintage Caravan és a Spiders képében!”

Az őszi turnénak nem lesz magyar állomása, de a csapatot elég könnyen meg lehet nézni november 27-én, a bécsi Szenében vagy másnap, az innsbrucki Weekenderben. Okkal feltételezhető, hogy a banda agya, a Candlemassből és a Kruxból is ismert Leif Edling basszer ezeken a bulikon sem lesz ott, de azt továbbra sem tudni pontosan, hogy mi baja is van, főleg, hogy a felvételekben és a dalszerzésben természetesen most is ő az irányító ember. Leif fix helyettese a bandában a Tiamatból ismert Anders Iwers.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.